Outlook Yedeklerini Geri Yükleme Nasıl Yapılır - Outlook PST Dosyasını Geri Yükleme

E-Mail

Outlook Üzerinden Yedekleri Geri Yükleme - Yedekleri İçe Aktarma Nasıl Yapılır

Bir önceki yazımızda, kurumsal şirket mailleri ile ilgili Outlook üzerinden yedek almayı anlatmıştık. Kurumsal maillerin yedek alma işlemleri kadar önemli olan konulardan biriside, yedekleri geri yüklemektir. Eğer ki henüz yedek almadıysanız, Outlook Üzerinden Yedek Alma dokümanımızı hızlıca incelemek için, lütfen burayı tıklayınız. Eğer ki yedeğiniz var ise ve bu yedeği tekrardan yüklemek istiyorsanız, hemen sizler için yazımıza başlıyoruz.

IWEBSA YAZILIM OLARAK, BÜTÜN GÖRSELLER ve MAKALELER TARAFIMIZCA YAZILMAKTA OLUP, TÜM İÇERİK VE GÖRSEL TELİF HAKLARINI KENDİMİZDE SAKLIDIR. KOPYALANMASI, ÇALINMASI DURUMUNDA, GEREKLİ HUKUKİ İŞLEMLER HUKUK DEPARTMANIMIZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEKTİR.

Elimizde olan .PST dosyasını, öncelikle hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra, Outlook üzerinden yedeklerinizi geri yükleme işlemine adım adım başlayabiliriz.

Öncelikle, Outlook Programını Açıyoruz. Açılan program üzerinden, sol üstte yer alan DOSYA yazan alana tıklıyoruz. Burada açılacak olan kısımlardan, İÇERİ ve DIŞARI AKTAR seçeneğine tıklıyoruz. Bu sefer yine karşımıza çıkacak olan İÇERİ/DIŞARI AKTAR alanına bir kez daha tıklayarak, ana ekranımıza ulaşıyoruz. 

Outlook Pst Dosyasını Geri Yükleme Nasıl Yapılır 1

Alttaki resimde görüldüğü gibi, açılan alandan BAŞKA BİR PROGRAM veya Dosyadan İçeri Aktar'I seçip Sonraki butonuna basıyoruz. 

Outlook Pst Dosyasını Geri Yükleme Nasıl Yapılır 2

Açılan ekranda, içeri aktarılacak dosya türünü seçin bölgesinden, kırmızı ile işaretlenmiş olan OUTLOOK VERİ DOSYASI .PST alanını seçip, SONRAKİ butonuna basın.

Outlook Pst Dosyasını Geri Yükleme Nasıl Yapılır 3

Bu alanda açılan kısımdan GÖZAT butonuna basıp, dosyanızı seçin ve SONRAKİ butonuna basın.

Outlook Pst Dosyasını Geri Yükleme Nasıl Yapılır 4

Bir sonraki alanda, size olurda parola sorarsa ve siz yedek alma işlemi sırasında parola oluşturmadıysanız, direk TAMAM butonuna tıklayın ve dosyalarınızın, içeri aktarılmasını bekleyin. Bu işlem dosya boyutunuza göre, 1 dakika ile 5 saat sürebilmektedir. Bu süreçte lütfen bilgisayarınızı kapatmayın.