Cubicl Nedir? - Ne İşe Yarar? - En Kullanışlı Proje Yönetim Sistemi Cubicl

En Kullanışlı Mobil Uygulama ve Web Siteleri

Cubicl Nedir? Ne Gibi Faydalar sağlar? En Kullanışlı Proje Yönetim Sistemi Cubicl

Merhaba değerli IWEBSA yazılım okurları, teknoloji geliştikçe iş dünyası da beraberinde daha karmaşık hale geliyor. Ekip halinde çalışan büyük, orta ve küçük ölçekli işletmelerde koordinasyon sağlayamama, projeleri takip edememe hangi personelin hangi aşamada olduğu konusunda bilgi eksikliği, ekip içi iletişim eksikliği gibi çeşitli problemler meydana gelebiliyor. Bizde IWEBSA yazılım editörleri olarak bu ve benzeri problemlerin meydana gelmemesi için kullanabileceğiniz, sizlere proje yönetim sistemi olan cubicl.io/tr’den sizlere bahsetmek istedik.

Cubicl.io çalışanlarınızın, görevlerini ve projelerini yürütmesini sağlarken bunların yanında müşteri yönetimi yapmasına da olanak sağlar. Cubicl sayesinde ekibinizle ve çalışma arkadaşlarınızla anlık olarak yazışabilir, dosyalar paylaşıp zaman takibi yapabilirsiniz. Tüm özelliklerini bir arada kullanıp, iş veriminizi arttırabilirsiniz. Cubicl nedir, size ne gibi faydalar sağlar gelin biraz onlardan bahsedelim.

Cubicl Nedir? Ne gibi faydalar sağlar?

Cubicl, olağan ve olağan dışı iş süreçlerinizle alakalı projelerinizle ilgili planlama yapabileceğiniz, bu planlamalar ile alakalı personellerinize ve ekip arkadaşlarınıza görevler atayabileceğiniz, atadığınız görevlerin takibini yapabileceğiniz bir proje yönetim sistemidir. Bu proje yönetim sistemi, karmaşık proje ve işlerinizi daha basite indirgeyip, projelerinizi zamanında yetiştirebilmenize, personellerinizin hangi projeye ne kadar zaman ayırdığını öğrenebilmenize ve proje detaylarını müşterilerinizle paylaşmanıza olanak sağlar. Cubicl, müşteri yönetimini kolay hale getirir, sade arayüzü sayesinde müşterilerinizin anlayabileceği ve destek servisi gibi hizmetleriyle problemlerine anlık dönüş yapabilmenize yardımcı olur.

Teknolojinin gelişmesiyle ve teknolojiyle büyüyen nesillerin iş dünyasına girmesiyle beraber şirketlerin, bünyesine kattıkları personellerin beklentilerini karşılaması önemli konular arasına girdi. Şirketlerin dijitalleşmesi ve çağa ayak uydurması beraberinde potansiyellerinin artması demek oldu. Büyük ölçekli ve başarıya ve gelişmeye aç küçük ölçekli şirketler işlerini dijital ortama aktararak teknolojiye uyum sağlamaya başladılar. Kendi bünyesinde, beraber çalıştıkları diğer şirketlerle veya müşterileriyle olan ilişkilerini daha sade ve yeniliğe açık hale getirmeye imkân sağlayan iş dünyasının gereklilikleri haline gelen yeni yöntem arayışına girdiler. Cubicl’de bu arayışlara çözüm imkânı sağlayan araçlardan bir tanesi konumunda yerini alıyor. 

İş Takibi – Hangi Görev Ne Aşamada?

Personellerinize ve iş arkadaşlarınıza atadığınız görevler hakkında hangi aşamada olduklarını, gecikmiş görevleri ve hangi görevlerin ne aşamada olduğunu takip edebilir, yeni görevler atayabilirsiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için bildirim alırsınız. Kanban görünümünde görevler daha kolay ve anlaşılabilir halde gözükür. Görevlerin başlangıç ve bitiş tarihlerini belirleyebilir, alt görevler, hatırlatıcılar ekleyebilirsiniz. Ayrıca görevlerin içeriğine dosyalar ekleyebilir personellerizle paylaşabilirsiniz. Süre takibi yapıp, kanban görünümünü özelleştirebilir, devam eden görevler hakkında yorum yapabilirsiniz. 

Anlık Mesajlaşma – Devamlı İletişim ve İşbirliği Halinde Olma

Çalışanlarınız bireysel ve grup odalarında iletişim kurarak ve dosya gönderebilir, devam eden projeler ve görevler hakkında yorum yapabilir. Bu yazışmalar otomatik olarak yedeklenir ve daha sonrasında ulaşılabilir. Personellerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın sürekli iletişim ve işbirliği halinde olması, olası problemlerin önüne geçer ve hızlıca çözüm bulmanıza olanak sağlar. Projeler ve görevler hakkında bilgilendirebilir ve duyuru yapabilirsiniz. 

CRM – Müşteri Yönetimi

Müşterilerinizle ilgili detayları ve projelerin durumlarını Cubicl’a dâhil edip ve müşterilerinizin durumunu projelerin güncel durumunu takip edebilirsiniz. Müşteri oluşturup, kişileri dâhil edebilir, destek özelliği sayesinde herhangi bir problem halinde müşterileriniz bu kanal yardımıyla personellerinize ulaşabilir, sorunlara anlık çözümler sunabilirler. Satış süreci takibi yapabilirler. Müşterileriniz için panel açabilir, o panel üzerinden müşterilerinizle projenin son durumunu paylaşabilirsiniz. Müşterilerinize dosya gönderebilir, görebilecekleri görevleri ve onlarla ilgili projelerin detaylarını paylaşabilir, her müşteriye farklı panelden destek sağlayabilirsiniz. Web sitenize entegre edebilir, teklif formları ekleyebilirsiniz.

E-posta – E-mail Yönetimi

Kurumsal mail adreslerinizi Cubicl platformuna entegre ederek takip edebilir, gelen e-postaların takibini görev olarak yönetebilirsiniz. Gelen mailleri görevlere çevirebilirsiniz. Outlook ile Cubicl eşleştirmesini yaparak takvimdeki etkinlikleri Cubicl’da görev haline getirebilirsiniz. Tek bir panel üzerinden birçok işinizi yapabilir, vakitten ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Diğer Ek Özellikler ve Bilmeniz Gerekenler

Tamamlanmış veya aksayan görevlerle ilgili raporlar alabilir, personellerinizin hangi görevlere ne kadar zaman ayırdığını takip edebilir, bu detaylarla istatistikler elde edebilirsiniz. Gantt Çizelgesi sayesinde projelerinizi kolayca planlar, görevlerin hangi tarihler arasında yapılacağı, personellerinizin hangi görevleri takip ettiklerini görebilirsiniz. Anlık bildirimler alabilir, böylece önemli görevleri ve randevuları kaçırmazsınız. Takviminizi Cubicl’da düzenleyebilir, ekibinizin takvimini ve günlük yoğunluğunu görüntüleyebilirsiniz. İzinli personelleriniz sisteme dâhil edilir ve görev atayacağınız esnada izinli ve üzerinde bekleyen görevleri olan personellerinizi ayırt edebilir, görev atama sırasında bunları göz önünde bulundurabilirsiniz. Görevlerinizi Kanban, lister ve takvim gibi çeşitli şekillerde görüntüleyebilir veya personellerinizin görevlerini ayırıp alt görevler oluşturabilirsiniz. Notlarınızı Cubicl’da tutabilir ve eski notlarınıza ulaşabilirsiniz. Google Takvim, Google Drive ve Slack hesaplarınızı Cubicl’e entegre edebilir, zamanı daha aktif kullanabilirsiniz.

Verileriniz güvenli sunucularda saklanır ve günlük olarak yedeklenir, herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız ve güvenlik endişeniz olmaz. Kendi sunucunuzda çalıştırmak isterseniz Cubicl buna olanak verir fakat yedekleme ve güvenlik sizin sorumluluğunuza geçer. Ayrıca kullanıcı kılavuzu ve eğitim videosu sayesinde Cubicl’i nasıl kullanacağınızı öğrenebilir, yeterli gelmediği durumlarda Skype üzerinden eğitim desteği alabilirsiniz. Cubicl’i web sitesinden kayıt olarak kullanabilirsiniz. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur. Ayrıca ios ve android cihazlarınıza Cubicl uygulamasını indirerek telefon ve tabletlerinizden de erişim sağlayabilirsiniz.

Cubicl kullanıcı başına aylık olarak ücretlendirilir. 6 aylık ve 1 yıllık aboneliklerde ek indirim yapmaktadırlar. Başlangıç, profesyonel ve kurumsal olmak üzere 3 farklı paketleri seçeneği mevcut. Ayrıca satın alma gerçekleştirmeden önce 14 gün boyunca ücretsiz olarak deneme imkânınız bulunuyor.