Html to PDF Çevirme Siteleri - PDF to WORD Çevirme Siteleri - Word to PDF Çevirme Siteleri Hangileri

En Kullanışlı Mobil Uygulama ve Web Siteleri

Html, Pdf ve Word Dosyalarını Çevirme Siteleri Hangileri?

Sizlere bugün işinize çok yarayacak bazı sitelerden bahsedeceğiz. Malum, hepimiz iş hayatındayız ve bir çok ek programa ihtiyaç duyuyoruz. Bu ek programların en başlarında gelenlerden biriside html, pdf ve Word olarak kullandığımız programların birbirlerine dönüşümleri. Bu tip dönüşümler sayesinde, işimizi hızlıca yapabiliyor ve vakit kaybetmeden dosyalarımızı hazır hale getirebiliyoruz. Örnek verecek olursak, e-fatura çıktısı genelde html dosya formatında verilmektedir. Bizler ise bunu müşterilerimize gönderirken, PDF olarak göndermemiz gerekmektedir. Çünkü çıktı alımında html dosya ve Word dosyalar ciddi tablolama hataları yapabilir ve A4 boyutundaki yazılarımızı A5 boyutundaki bile çıkartabilir. Acil durumlarda aşırı can sıkıntısı yaratabilmektedir.

Bu sebeple, HTML to PDF (Html Dosyasını PDF e Çevirme), Word to PDF (Word Dosyasını Pdf’e Çevirme), PDF to Word (PDF Dosyasını Word’e Çevirme) nasıl yapılır, sibi sorularınıza, bu işi yapan web sitelerini önererek devam edeceğiz.

Yazımızı daha fazla uzatmadan, HTML to PDF (Html Dosyasını PDF e Çevirme), Word to PDF (Word Dosyasını Pdf’e Çevirme), PDF to Word (PDF Dosyasını Word’e Çevirme) nasıl yapılır, sibi sorularınıza, bu işi yapan web siteleri hangileri başlığı ile konumuza başlıyoruz.

HTML DOSYASINI PDF’E ÇEVİRME SİTELERİ – HTML to PDF

HTML DOSYASINI PDF’E ÇEVİRME SİTELERİ – HTML to PDF

HTML Bir dosyanız var ve bunu pdf dosyasına çevirmeniz için yapmanız gereken basit şey, aşağıda linkini belirmiş olduğumuz HTML to PDF sitesine girmek olacaktır. Alt Resimde gösterdiğimiz gibi YÜKLEME butonuna basarak, html dosyanızı seçip iki kere tıklamanız durumunda, otomatik olarak dosyanızı html’den pdf’e çevirme işlemini gerçekleştirecektir. Hemen ardından çıkan İNDİR butonuna tıklayarak dosyanızı indirmeniz mümkündür. 

HTML DOSYANIZI PDF'e Çevirmek İçin Lütfen Burayı Tıklayınız

WORD Dosyasını PDF’e Çevirme ve Dönüştürme Siteleri

WORD Dosyasını PDF’e Çevirme

Word dosyasını Pdf formatına çevirmekte sıklıkla kullandığımız ve en çok ihtiyaç duyduğumuz işlemlerden birisidir. Özellikle bir şirkete teklif verirken, ya da istediğimiz dökümanın düzenlenmesini engellemek için en basit alınan önlemlerden bir tanesi, Word Dosyasını PDF’E çevirme işlemidir. Peki ya Word dosyasını Pdf’e çevirme işlemi nasıl yapılır sorusuna hemen cevap bulalım.

Öncelikle Word dosyasını harici bir sistem kullanmadan, Pdf e çevirmenin bir yöntemi elbette ki vardır. Bunun en basit örneği, Microsoft Office Programınızı açtığınız zaman DOSYA-DIŞA AKTAR sıralamasını izleyerek, açık olan dökümanınızı Word’den Pdf’e dönüştürmeniz mümkündür.

Fakat, ben online olarak bu işlemi seri bir şekilde yapmak istiyorum derseniz de, hemen aşağıya koyduğumuz link ile, aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi WORD BELGESİ SEÇİN butonuna basarak, ihtiyaç duyduğunuz Word dosyasını seçip, otomatik olarak Pdf’e çevirme işlemini sağlayacaktır.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PDF Dosyasını WORD’e Çevirme ve Dönüştürme Siteleri

Şimdi ise geldik diğer ihtiyacımız olan kısma.  Eminiz ki DPF dosyasını Word  haline getirmeye çok fazla ihtiyaç duymuşsunuzdur. Mesela bizler IWEBSA yazılım ekibi olarak duyuyoruz. Duyduğumuz zamanda, bunları blog yazısı olarak yazıp, öğrendiklerimizi yada bildiklerimizi sizlere de aktarmayı seviyoruz.  Mesela bazen elinizde bir pdf dosyası oluyor. İçerisindeki sıralama ile yazılmış maddeleri alıp, düzenlemeniz gerekiyor. Bu işin en basit kısmı kopyala yapıştır gibi görünse de,  maalesef pdf dosyalarındaki içerikleri word'e yapıştırmak o kadar da kolay değil. Aslında çok kolay ama, tamamen bütün düzenini yitirmiş ve yan yana yazılardan oluşan düz bir yazı olarak alabilirsiniz...

İyi de BEN DÜZENLERİM BUNU HOCAM, NE OLACAK Kİ? diye sorarsanız da, 20 sayfalık bir yazıyı tekrardan düzenlemek, yazmakla eş değerdir bizce. O sebeple IWEBSA YAZILIM A.Ş. EDİTÖRLERİ olarak, hemen alta bıraktığımız linke tıklayarak açılan sitede DOSYA SEÇİN deyip, dosyanızı ekleyerek, çok kısa bir sürede pdf dosyasını Word haline getirebilirsiniz. Bütün tasarımı ile, hiç bir şekilde bozulmadan, kolaylıkla düzenleme yapabileceğiniz word dosyanız ile sizlere mutluluklar diliyor ve yazımızı burada sonlandırıyoruz.

PDF DOSYASINI WORD'E DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ