En İyi, En Güvenilir ve Kolay Kullanımlı Türk Bitcoin Kripto Para Borsaları Hangileri Paribu mu? Btc Türk Mü?

Teknoloji

En İyi , Güvenilir ve Kolay Kullanımlı Kripto Para Borsaları Hangileri.

Günümüz çağının en yaygın olan sistemleri, tabi ki de kripto para borsaları. Herkes bir hayal ile işlem yapıyor ve tabi ki herkesin en büyük hayali kolay yoldan para sahibi olabilmek. Hal böyle olunca da kripto para borsalarının ivmesi yukarı doğru hızla ilerlemeye başladı.

Bu sebeple mağduriyetlerinde son dönemlerde arttığı yepyeni bir sektör ile de karşı karşıyayız. Sizler için kripto para borsalarını ve hangisi daha kolay kullanımlı olduğu konusunda bir araştırma yaptık.

Bazı kişilere göre, kripto para borsalarını kullanmak oldukça zor gibi gözükebilir. Özelikle teknoloji konusunda henüz kendini geliştirememiş olan kişiler için bu durum çok problemli olabilir… Ama aslında öyle değil. Kripto borsaları içerisinde inanılmaz kolay kullanıma sahip, yerli şirketler mevcut. Bizlerde sizler için EN GÜVENİLİR KRİPTO PARA BORSALARI HANGİLERİ, EN KOLAY KULLANIMA SAHİP KRİPTO PARA BORSALARI HANGİLERİ ve YERLİ (TÜRK) KRİPTO PARA BORSALARI HANGİLERİ SORULARINI TEK TEK CEVAPLADIK.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, Dünya’nın genelinde her sektör gibi, kripto para borsalarında da dolandırıcılık son dönemlerde yaygın hale geldi. Bu sebeple paranızı kaptırmamanız için, her zaman bilindik ve köklü para borsalarından şaşmamanız gerektiği düşüncesindeyiz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan THODEX faciası ile, yaklaşık 2 Milyar $ ile kayıplara karışan Furkan Fatih Özerin bu büyük vurgununun ardından, binlerce kişi mağdur edildi. Bu sebeple BBDK, HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI, MASAK gibi resmi kurumlar, Kripto Para Borsaları için çok ciddi bir çalışma ve yeni yasa hazırlığına başladı. Olması gerekende bu.

Sonuç olarak belirli bir paranızı bağlıyorsunuz ve o paranın çöpe gitmesini hiçbir zaman istemeyiz. Bu sebeple şirketleri değerlendirmeye başlamadan önce, en güvenilir ve kolay kullanıma sahip yerli kripto para borlarını ve ödeme hızı, satın alma hızı, işlem hızı ve mobil uygulama kullanımı hızı olarak değerlendireceğiz.

Şunu belirtmek isteriz ki, bize ve bir çok kamuoyu kullanıcısına göre, Türkiye’de hizmet veren ve milli sermaye ile kurulmuş, bize en çok güven veren firmaların adlarını söylemek istiyoruz.

İyi Okumalar Dileriz :)

PARİBU : En güvenilir, Kolay Kullanıma Sahip, Bitcoin Borsası Hangisi

Paribu Kimin: Evet. Bize göre birinci en güvenilir, kolay kullanıma sahip kripto para borsası hangisi sorusunun cevabı PARIBU. PARIBU 2015 senesinde kurulup 2017 senesinde kullanıma açıldı. PARIBU ’nun kurucu ortağı Yasin Oral dir. Genelde PARIBU ’nun sahibi kim ve ne zaman kuruldu sorusunu da böylece yanıtlamış olduk.

Parubu Nereli Şirket: Paribu Türk menşeili bir şirkettir.

Paribu’nun Genel Kullanımı Nasıl : Paribunun internet sitesini ve mobil uygulamasını incelediğimizde, temel kullanım olarak, inanılmaz rahat olduğu tanısına vardık. Öncelikle menülere çok hızlı ulaşabiliyorsunuz. Mobil uygulamada ve sitede, her şey son derece açıklayıcı ve tek tık ile ulaşılabilir halde. Yapılan işlemlerde ve AL/SAT işlemlerinde, son derece başarılı ve hızlı bir algılama kabiliyetine sahip.

Verilen satış emirlerinde, sisteme eklenmiş olan olasılıklar modülü ile, siz oturduğunuz yerden emir vererekte, sistemi kolayca kullanabiliyorsunuz. Paribu kullanım klavuzu ile ilgili yakında geniş bir inceleme yapacağımız için buralara çok değinmiyorum. Ekstra KOLAY AL/SAT modülü ile, coinlerinizi sadece kişilerden değil, PARIBU dan da kolay ALIP SATABİLİYORSUNUZ.

Ödeme iadesi konusunda da, 50.000 Tl ye kadar yaptığımız ödemelerde, eğerki anlaşmalı olduğu bankalara havale olarak ilerliyorsanız, 3/5 dakikada, eft olarak alıyorsanız ise 15 dakikada ödemenizi geri alabiliyorsunuz. Bu sebeple, etkin çalışma ve prensip olarak bizler PARIBU.com sitesini çok başarılı bulduk.

Paribunun Kaç Kullanıcısı Var: Paribu’nun toplamda 5.000.000 Milyon Kullanıcısı Vardır.


Paribu’da Hangi Token ve Coinler Var:

Fan Tokenları:

·         Fenerbahçe Coin (FB)

·         Galatasaray Coin (GS)

·         Trabzonspor Coin (TS)

·         Manchester City Coin (City)

·         PSG Coin (PSG)

·         Juventus Coin (JUV)

·         FC Barcelona Coin (BAR)

·         AC Milan Coin (ACM)

·         AS Roma (ASR)

·         Atletico De Madrid (ATM)

 

TL ve USDT Pariteleri Tam Liste:

·         HOLO (HOT)

·         Bittorent (BTT)

·         Avalanche (AVAX)

·         Dogecoin (DOGE)

·         Tether (USDT)

·         Bitcoin (BTC)

·         Cardano (ADA)

·         Loopring (LRC)

·         Chiliz (CHZ)

·         Ethereum (ETH)

·         Ripple (XRP)

·         REEF (REEF)

·         Polkadot (DOT)

·         Tron (TRX)

·         Neo (NEO)

·         Curve DAO Token (CRV)

·         Ravencoin (RVN)

·         Waves (WAVES)

·         Ontology (ONT)

·         Cosmos (ATOM)

·         Balancer (BAL)

·         Orchid (OXT)

·         Eos (EOS)

·         Stellar (XLM)

·         Chainlink (LINK)

·         Tezos (XTZ)

·         Enjin Coin (ENJ)

·         Maker (MKR)

·         Polygon (MATIC)

·         OMG Network (OMG)

·         Ziliqa (ZIL)

·         Litecoin (LTC)

·         Origin Protocol (OGN)

·         Algorand (ALGO)

·         Bat (BAT)

·         The Graph (GRT)

·         Uniswap (UNI)

·         Bitcoin Cash (BCH)

·         Aave (AAVE)

·         Band Protocol (BAND)

·         Theta (THETA)

BTCTURK: En güvenilir, Kolay Kullanıma Sahip, Bitcoin Borsası Hangisi

BTCTURK: En güvenilir, Kolay Kullanıma Sahip, Bitcoin Borsası Hangisi

BTCTURK Kimin: Evet. Bize göre ikinci en güvenilir, kolay kullanıma sahip kripto para borsası hangisi sorusunun cevabı BTCTURK. BTCTURK 2013 senesinde Kerem Tibuk kurulmuş,  2018 senesinde Özgür Güneri tarafından devir alınmıştır. Genelde BTCTURK’ün sahibi kim ve ne zaman kuruldu sorusunu da böylece yanıtlamış olduk.

BTCTURK Nereli Şirket: BTCTÜRK Türk menşeili bir şirkettir.

BTCTURK’ün Genel Kullanımı Nasıl : BtcTürk her ne kadar Paribu’dan önce kurulmuş olsada, işlem hacmi olarak daha 2020 senesine kadar varlığını Türkiye standartlarında sürdürse de, incelemelerimiz sonucu, son derece zor ve karışık bir kullanımı vardır. İşlem olarak bilmeyen bir kişinin, BTCTÜRK sitesini çok kolay kullanabileceği ihtimalini maalesef veremiyoruz. Ama paribu ile kıyaslama yapılacak olursa, daha çok COİN portföyü vardır.

Ülkemizde güvenilebilecek 2. Şirkettir ve müşteri hizmetleri açısından son derece gelişkin, işlem sırasında hız açısından dan son derece hızlıdır. Karışık dedik diye kötü algılanmasın. Paribu’dan büyük avantajı, yoğunluk olduğu zamanlarda mobil cihazlarda donma gibi sorunlar yaşatmamasıdır.

BTCTURK’ün Kaç Kullanıcısı Var: BtcTurk’ün toplamda 3.000.000  Milyon Kullanıcısı Vardır.