Ücretsiz Online Konferans Programları - En İyi Sanal Konferans Programları - Ankara Yazılım Şirketleri

Teknoloji

Sanal Konferans Programları - Online Toplantı Programları

Pandemi süreci ile beraber, teması en aza indirgeyebilmek için artık herkes sanal konferans programlarını araştırmaya başladı. Bazı durumlarda, sanal konferans yazılımlarının ücretli yada ücretsiz olması da yetmiyor. Çünkü sana konferans yazılımları ve toplantı yazılımları ile ilgili de, belirli kota ve kriterler mevcut. Bunun yanında uzakta olan iki kişiyi yada daha fazla kişiyi bir araya getiren, inanılmaz avantajlı programlar ile beraber; artık neredeyse hayat daha da kolaylaşıyor. Online toplantı ve konferans programlarını arayan kullanıcılara ise, her gün bir yenisi ekleniyor.

Bu sebeple, IWEBSA EKİBİ olarak, sizler için sanal dijital konferans programlarını araştırdık.

En İyi Sanal Konferans Programları, En İyi Online Konferans Toplantıları Hangileri diyen kullanıcılarımız için derlemiş olduğumuz yazı dizisine hemen erişmek için, yazımız aşağıda.

IWEBSA YAZILIM olarak, sizler için hem sürelerini, hem toplam kaç kişi kapasiteli olduklarını tek tek yazdık ve bunu da sizlere sunuyoruz. 

Ücretsiz Online Konferans Programı : Google Meeting Kaç Kişi Kapasiteli

Google şirketinin çıkarmış olduğu bir programdır. Program ücretsiz olarak, gmail hesapları ile erişmek şartı ile kullanıcılara sunulmaktadır. Online konferans ve toplantı programları açısından son derece kolay kullanıma sahip olan GOOGLE MEETING, hiçbir donma yada ağırlaşma yapmadan, 100 kişiye kadar ücretsiz toplantı yapma hakkı tanımaktadır. Bunun yanı sıra, toplantıyı 60 dakika boyunca ücretsiz yapabilme hakkınız mevcuttur. Google Meeting’i çok kullanmamış olsakta, adı üstünde GOOGLE.

Google Meeting İndirme Linki:   İndirmek İçin Tıklayın 

Ücretsiz Online Konferans Programı : Zoom Kaç Kişi Kapasiteli

Hemen hemen herkesin tercih ettiği online toplantı ve konferans programı olan ZOOM, pandemi  ile beraber, inanılmaz rövanşa girdi. Hemen hemen piyasa tarihinin en şahşahlı dönemlerini pandemi ile birlikte yaşayan video konferans programı olan ZOOM, bunun yanı sıra ekran paylaşma, doküman paylaşma gibi bir çok imkanı da beraberinde getiriyor. ZOOM programı, ücretsiz olarak verilmekte olup, 100 kişiye kadar online konferans ve toplantı yapabilmenize olanak sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, toplantıyı 40  dakika boyunca ücretsiz olarak yapma hakkınızda mevcuttur. Zoom Online Toplantı ve Konferans programını kullanan bir şirket olarak, hiçbir kesinti ve ağırlaşma yaşamadan, başarılı bir şekilde kullanımı olduğunu bilmenizi isteriz.

Zoom İndirme Linki :    İndirmek İçin Tıklayın 

Ücretsiz Online Konferans Programı : AnyMeeting Kaç Kişi Kapasiteli

Uzaktan eğitim programlarından biri olan AnyMeeting programını hiç test etmedik. Fakat araştırmalarımız sonucunda, güncel olarak kullanılan bir program olduğunu öğrendik. AnyMeeting ile 200 kişiye kadar, ücretsiz konferans yapabilme ve sınırsız süre erişim hakkı var. Genel olarak test etmediğimiz için, çözünürlük olarak herhangi bir bilgi veremiyor, sadece üstünkörü geçiştiriyoruz. 

Zoom İndirme Linki :    İndirmek İçin Tıklayın 

Ücretsiz Online Konferans Programı : Vedubox Kaç Kişi Kapasiteli

Ve son olarak, ücretli sanal konferans ve online toplantı programı olan Vedubox a geliyoruz. Vedubox  ile 300 kişiye kadar sınırsız görüşme yürütebileceğiniz, geniş kapsamlı bir programdır. Bunun yanı sıra, ücreti aylık 36 $'dır.