Paribu.com ve Kripto Borsalarının Başı Sahtekarlarla Büyük Belada.

Teknoloji

Paribu Zannedip Dolandırılmayın. Çünkü Paribu Değil...

Paribu.com ‘un Başı Sahtekarlarla Büyük Belada. Çok Dikkatli Olun... Türkiye'nin en güvenilir kripto para borsası olan PARIBU yu zor duruma sokan OZPARIBU sitelerine dikkat.


Türkiye’nin en gözde ve güvenilir kripto para şirketlerinden biri olan PARIBU.COM internet sitesinin başı bugünlerde dolandırıcılarla büyük belada.
Son dönemlerde dijital sektörün artması ile birlikte, dijital sistemleri kullanan kişilerin yakasına çok büyük bir dolandırıcılık çetesi yapıştı. Çoğumuzun aşina olduğu bu çeteler, özellikle facebook, instagram gibi kişisel ve kurumsal sosyal medya hesaplarını ve onları takip eden kişileri hedef alıyordu.


Türkiye'nin En Güvenilir Kripto Para Borsası Paribu.com

Bu işlemleri ise, önce hesabı çal, sonra kişinin güvenirliğini kullanarak insanlardan para isteyip, son derece iz bırakmadan yapılan dolandırıcılık işlerine birde yeni versiyon dolandırıcılığı eklediler.
Son günlerde PARIBU.COM internet sitenin adına benzer adlarla ve birebir tasarımı benzetilen çakma internet sitesi yazılımları ile piyasaya PARIBU.COM gibi reklamlar verip, sizlere 300 DOGECOIN hediye ediyoruz deyip, insanların dikkatini çeken bu dolandırıcılık çetesi, hemen hemen herkesi mağdur etmeye devam ediyor. Buun gibi bir çok Kripto Para şirketinin domainlerine ek harfler koyarak insanları kandırmaya çalışan çete mensupları ne kadar yakalansa da, bir süre sonra serbest bırakıldığı için, digital ortam son derece tehlikeli ve çöpe dönmüş durumda.

Bu sebeple, kripto para borsalarının resmi internet sitelerine girerken, mutlaka urlnin sadece o siteye ait olduğunu, başında yada sonunda herhangi bir farklı harf olmadığından emin olun. Özellikle hiç bir zaman, bilmediğiniz site ve uygulamalara kullanıcı bilgilerinizi girmemeye özen gösterin. 

GERÇEK PARIBU SİTESİ ADRESİ:

PARIBU.COM
 

SAHTE OLANLAR

uparibu.com
paribul.com
i-paribu.com
parilbu.com
onlineparibu.com
trparibu.com
yparibu.com