Android Telefonlara Şirket Maili Kurulumu - Android Cihaza Kurumsal Mail Nasıl Kurulur

E-Mail

Android Cihazlara Kurumsal Mail Hesabını Nasıl Kurabilirim?

Android işletim sistemli cihazlarınıza ve cep telefonlarınıza kurumsal mail hesaplarınızı kurabilmenin yolu çok kolaydır. Şirket maili kullanan kişilerin sıklıkla sormuş olduğu bu sorunun cevabını, IWEBSA olarak sizlere vereceğiz. Hemen hemen her gün bir çok müşterimizin bize sormuş olduğu ANDROİD CİHAZIMA KURUMSAL ŞİRKET MAİLİ NASIL KURABİLİRİM sorusunun cevabını, sizler için aşağıda hazırlamış olduğumuz görselli açıklamalar ile kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Öncelikle, kurumsal mail hesabınızı Android cihazınıza kurmadan önce, gerekli olan mail hesap bilgilerinizi ve şifrenizi bir köşeye yazmanızı, eğer ki bu bilgiler elinizde yok ise, TEKNİK DESTEK TALEBİ OLUŞTURARAK bizlerden almanızı belirtiriz. Bunun dışında, kurumsal şirket mail hesaplarını outlook üzerinden kurmak için buraya, kurumsal şirket mailini IOS Cep Telefonlarınıza Kurmak İçin Bu Linki, Kurumsal Şirket Maillerinizi Tarayıcıdan Açmak İçin İse, www.domaininiz.com/webmail adresine tıklamanız gerekmektedir.

Eğer ki tüm şartlarım hazır diyorsanız, Android Cep Telefonlarınız Üzerinden Kurumsal Şirket Maili Kurma İşlemine Başlıyoruz.

ANDROİD CEP TELEFONUMA KURUMSAL ŞİRKET MAİLİNİ KURMA 

Öncelikle, cep telefonunuzda bulunan E-MAİL isimli uygulamayı açıyoruz. Açılan uygulamada karşınıza çıkacak olan HESAP EKLE SEÇENEKLERİNDEN, en altta bulunan DİĞER yazan butona tıklıyoruz. Açılan sekmede, sizlere vermiş olduğumuz email adresinizi ve şifrenizi yazarak GİRİŞ YAP BUTONUNA basıyoruz. Aşağıdaki görsele bakarak, daha kesin bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Android Cep Telefonlarına Mail Hesabı Kurulumu 2

Alttaki görseldeki gibi karşımıza çıkacak olan, IMAP ve POP3 seçeneklerinden birisini seçiyoruz. 

IMAP : DOSYALARINIZIN BİR YEDEĞİNİ SUNUCUDA TUTMAYA YARAR

POP3: DOSYALARINIZIN BİR YEDEĞİNİ SADECE 14 GÜN BOYUNCA SUNUCUDA TUTAR VE SİLER. AMA CEP TELEFONUNUZDA KALMAYA DEVAM EDER. (ÖNERİLMEZ)

Imap ile Pop3 arasındaki farkları öğrenmek için, daha önce yazmış olduğumuz makalemizi okuyabilirsiniz. Makalemizi Okumak İçin Lütfen Buraya Tıklayınız

Android Cep Telefonlarına Mail Hesabı Kurulumu 3

Yapmış olduğumuz seçimin hemen ardından açılan alanlara, sizlere vermiş olduğumuz bilgileri dolduruyoruz. Sunucu yazan kısma, mail.sizindomaininiz.com yazınız ve genel kontrolleri yaptıktan sonra, İLERİ butonuna basınız.

Android Cep Telefonlarına Mail Hesabı Kurulumu 4

Açılan bu sayfada da gerekli kontrolleri yaptıktan sonra, bir kez daha İLERİ BUTONUNA basmanız gerekmektedir. 


Android Cihazlara Şirket Maili Nasıl Kurabilirim? Samsung ve Huawei Cep Telefonuma Kurumsal E-Postamı Nasıl Kurabilirim_ Android Mail Kurulu, Ankara Yazılım Şirketleri

Android Cep Telefonlarına Mail Hesabı Kurulumu 5

Son olarak GELEN KUTUSU DENETİM SIKLIĞI alanında olan ayarları yapıyoruz. Bu ayarlar, gelen maillerinizi sizlere ne kadar haber vermesi yönünde olan ayarlardır ve İLERİ BUTONUNA basıyoruz. Mail Kurulumunuz Hazır :)