Letgo Tarzı Site Kurmak İstiyorum - Letgo Gibi Pazaryeri Sitesi Kurmak

Pazaryeri Sitesi (C2C) Yaptırmak

Letgo .com Gibi Pazaryeri Sitesi C2C Yaptırmak İstiyorum diyorsanız, IWEBSA!

Letgo.com Sitesi Yaptırmak İstiyorum, Letgo.com Sitesi Fiyatları Neler, Pazaryeri Kurmak İçin Yazılım Yapan Şirketiler, Letgo.com Platformu Kurdurmak İstiyorum, Pazaryeri Yazılımı Yapan Şirketleri, B2B - B2C - C2C - C2B Çözümleri Üreten Firmalar, En Güvenilir Özel Pazaryeri Yapan Şirketler Hangileri ve Letgo.com Platformu Ne Kadar Sürede Kurulur, Letgo.com Sitelerinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?  


Letgo.com Tarzı Platform İçin TEKLİF FORMUMUZU DOLDURUN, SİZLERİ ARAYALIM


Türkiye’nin en güçlü ve güvenilir pazaryeri sitesi üreticisi IWEBSA Yazılım resmi internet sitesine hoş geldiniz. Günümüzde pazaryeri siteleri çok ciddi rövanşta olan birer platform haline geldi. Hemen hemen herkes pazaryeri sitelerinden alışveriş yapıyor ve bu şekilde, güncel olarak herkes sanal Pazar içerisinde ekmek yiyor. Peki pazaryeri siteleri nedir? Bu sorulara yanıt bulacağız. Şirketimiz, Türkiye’de müşteri odaklı çalışan ve özel projeler geliştiren en güvenilir yazılım şirketlerinden birisidir. Özel algoritmalar ile, Letgo.com, hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.com tarzı site kurdurmak istiyorum diyen pazaryeri yatırımcıları için, çok büyük olanaklar ile özel olarak sıfırdan pazaryeri yazılımları yapmaktadır.

Bilindiği üzere, Letgo.com, hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.com tarzı siteler Pazar yeridir. E-ticaret yapıları vardır ama e-ticaret sitelerinden onları ayıran en büyük özellik, aynı pazarlardaki ve çarşılardaki gibi, dijital dükkanlar vardır ve son kullanıcılarda o dijital dükkanlardan alışveriş yaparlar. Alt yapılarında GET sistemi vardır. Yani GÜVENLİ E-TİCARET sistemi ile, müşterilerin aldığı ürünlerin ödemeleri havuzda tutulur, sonraki aşamada ile, ürün satıcı tarafından kargoya verildi zaman, ÜRÜNÜMÜ ALDIM,SAĞLAMDI BUTONUNA TIKLANINCA, satıcıya ödeme geçer. Tabi ki bu yapıdan da yola çıkarak hareket edecek olursak, pazaryeri (B2B - B2C - C2C - C2B) oldukça karmaşık ve düzgün çalışan algoritmalar ile oluşturulmalıdır. Yani ben Pazaryeri Sitesi Yaptırmak İstiyorum deyip, wordpressjoomla gibi siteleri yapıp sizlere satmaya çalışan firmalar ile yola çıkılamayacak kadar tehlikeli bir durum vardır.

Bu sebeple sizler için, IWEBSA Yazılım olarak, bir pazaryeri sitesinin hem riskli bir yapı olup, hem habire spam içerek yazılımlarla ilerleyemeyeceğini anlatıp, hem de sizler için ne gibi pazaryeri özel yazılımları sunabiliriz bunları tek tek yazacağız. Daha önce ki bir makalemizde, neden wordpress sitesi yaptırmamalıyım diyen kullanıcılarımıza, işin tehlikesini anlatmak adına bir makale yazmıştık. O makaleyi okumak ve gerekli olan bilgileri edinmek ve sonrasında ise, özel alt yapılı bir yazılım sizi nereye götürebilir, hazır sistemler sizi nereye götürebilir bunun mukayesesini yapmak adına buraya tıklayıp diğer yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

HEM Letgo.COM Tarzı Site Yaptırmak İstiyorum Deyip, Hem de Bunu Wordpress Siteler ile Yapamayacağınızı Anladığınızı Var Sayarak Yazımızı Yazmaya Devam Ediyoruz.

 

Letgo.com Tarzı Sitesi Yaptırmak İstiyorum, Letgo.com Pazaryeri Sitesi Fiyatları Neler, Letgo.com Pazaryeri Kurmak İçin Yazılım Yapan Şirketiler, Letgo.com Pazaryeri Platformu Kurdurmak İstiyorum, Letgo.com Pazaryeri Yazılımı Yapan Şirketleri, B2B - B2C - C2C - C2B Çözümleri Üreten Firmalar, En Güvenilir Özel Pazaryeri Yapan Şirketler Hangileri ve Pazaryeri Platformu Ne Kadar Sürede Kurulur, Letgo.com Alışveriş Sitelerinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir? 

 

Letgo.com Tarzı Pazaryeri C2C Sitesi Yaptırmak İstiyorum. Letgo.com Sitesi Yapan Yazılım Şirketleri

Letgo.com Tarzı Pazaryeri C2C Sitesi Nedir?

Pazaryeri Sitesi, bir ürünün bir satıcıdan değil, birden fazla satıcıdan tek site içerisinde bulabileceğiniz ve bir çok sanal mağazayı içerisinden bulunduran ve Letgo .com, hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.com tarzı, kendilerinin doğrudan satış yapmadığı, sadece içerisinde bulunan dükkanları bir araya getirerek komisyon alan, platformlara pazaryeri sitesi denir.

 

Letgo.com Tarzı Pazaryeri Sitesi Fiyatı Nedir?

Letgo

.com gibi sitelerinin sıfırdan özel olarak yapılması ve tüm giderlerin hesaplanarak sizlere ulaştırılmasının tahmini maliyeti, ortalama 80.000₺ ile 200.000₺ arası rakamlarda değişkenlik göstermektedir. Bunun içerisinde pazaryeri mobil uygulaması dahil olarak verilmiştir.

 

Letgo.com Gibi Pazaryeri ve Letgo.com Gibi Alışveriş Platformu Yazılımını Bizim İçin Özel Mi Yapıyorsunuz?

Letgo.com tarzı Pazaryeri yazılımları sizler için özel olarak kodlanmaktadır. Bütün lisans ve telif hakları tamamen sizlere ait olmakta olup, diğer bu işi yapan firmaların aksine, IWEBSA tarafından yapılan bütün yazılımların kaynak kodları tarafınıza iletilmektedir.