Tur Satış Sitesi Yaptırmak İstiyorum - Hazır Turizm Acente Sitesi

Hazır Paket Yazılımlar

IWEBSA Hazır Tur Satış Sitesi ve E-Ticaret Platformu Sizlerle

Turizm Satış Web Sitesi Kurmak İstiyorum, Turizm E-Ticaret Sitesi Kuran Firmalar, Tur Satış Platformu Hazır Web Sitesi Almak İstiyorum, Turizm Acentesi Web Sitesi Kurmak İstiyorum, Hazır Turizm Satış Web Sitesi Yapan Şirketler, ve Örnekleri Gibi konularda, Türkiye’nin en güvenilir yazılım şirketlerinden biri olan IWEBSA YAZILIM A.Ş. günümüzde artan mağduriyetleri giderebilmek için sizlere yepyeni bir ürün ile karşı karşıya.

Tamamen alt yapısı ve lisansları IWEBSA YAZILIM A.Ş. tarafından üretilen Turizm Satış ve E-Ticaret Platformu sitesi, hazır olarak kullanıma hazır vaziyettedir. Bir çok yeniliği ve tur ile ilgili bir çok olasılığın düşünüldüğü Turizm Satış ve E-Ticaret Platformu web sitesinde, sizler için anahtar teslim ortalama 2 iş günü içerisinde yayına alma gibi işlemler yapılabilmektedir. Alacağınız ürün, tamamen sıfırdan kodlanmış olup, wordpress, joomla, opensource gibi hazır ve  telif sorunu çıkarabilecek yazılımlardan olmayıp, siz kullanıcılarımız için sıfırdan kodlanarak, piyasaya satış haline getirilmiştir.

Yazılımın alt yapısında, bir çok özellik mevcut olup, istenilmesi durumunda, ücreti karşılığında bir çok para birimine ve yabancı dil sekmesine çevrilebilmektedir. Bu süreçte , Tur satış web sitemizin ve e-ticaret platformumuzun, sizin istediğiniz renklere dönüştürülmesi söz konusu olacak ve yayına hazır hale getirilip gerekli olan testlerin ardından kullanıcılarınıza tur satışı yapmaya başlayabileceksiniz.

 

Turizm ve Tur satış platformunda olan özellikleri değerlendirecek olursanız ve fiyatlarına bakmak için linki tıklamanız ve bütçenize en uygun paketi seçmeniz yeterli olacaktır. Paketler, sizlerin ihtiyaçlarını belirler ve bütün ürünlerin kurulum ve yayınlama süreci ortalama 2 iş günüdür. Bu sürece, sanal pos entegrasyonunuz dahil olmayıp, eğer hali hazırda IYZICO ödeme kuruluşundan aldığınız sanal posunuz var ise, hızlıca kurulum yapılabilecektir.

 

Turizm ve Tur Satış E-Ticaret Platformu İşleyişi Nasıldır?

Turizm ve Tur Satış E-Ticaret Platformu ve web sitesi, genel hatları ile, tur hizmeti veren kurum ve kişilerin, turlarını satmaları açısından tamamen sınırsız özelliklere sahip olarak kodlanmıştır. Bunun sonucunda, bizlerden anahtar teslim satın almış olduğunuz yazılımda, paket kapsamında özellikleriniz dahil edilerek hemen satış yapmanıza olanak sağlayacaktır. Yazılımda eklemiş olduğunuz turların internet kullanıcılarına kolay arayüzü olan web sitesi tasarımı ile sergilenmesi, ve dilediğiniz ayarları yaparak gerekli olan satışı hızlıca yapabilmeniz için düzenlenmiştir.


Hazır Tur Satış Sitesi Özellikleri


1.)    Mobil Uyumlu Responsive Tasarım

Turizm ve Tur Satış E-Ticaret Platformumuz, bütün cep telefonlarına ve cihazlara uyumlu, responsive alt yapıya sahiptir. Hangi cihaz ve cep telefonu olursa olsun, kolaylıkla kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiş ve müşterilerinize en hızlı alışverişi sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

2.)    Sınırsız Tur Kategori ve Alt Kategorisi

Eklemiş olduğunuz tur kategorilerini sınırsız şekilde açmanıza olanak sağlayacak ve dilediğiniz görseller ve açıklamalarla hem seo alt yapımıza uyum sağlayabilecek şekilde kodlaması yapılmıştır. Herhangi bir sınırlama olmaksızın, diğer Turizm Satış Sitelerinden Geri Kalmayacağınız şekildedir.

3.)    Sınırsız Tur Ekleme ve Detaylar Kısmı

Turlarınızı en detaylı şekilde ekleyebileceğiniz, tarih aralıkları girebileceğiniz ve sınırsız görsel ve gün bazlı açıklamalar girerek, ücrete dahil olan ve olmayan kısımlarına kadar oluşturabileceğiniz şekilde kolay kullanımlı, genel bilgilendirmeler, diğer tarihler, tur kontenjanı, ekstralar ve bunun gibi bir çok tur özelliği ekleme alanı ile, sınırsız bir tur detayını siz müşterilerimize sunuyoruz. Turda birden fazla kişi ve çocukların yaş sınırlamalarını dahil edebildiğiniz gibi, ürünün satın alım sürecinde tüm tura katılacak olan kişilerin, kimlik bilgileri ve genel bilgilerini girebildiği bir alanımız mevcut.

4.)     Tura Kontenjan Ekleme ve Doluluk Sayısı Girebilme

Tura maksimum katılım sayısı eklenebiliyor ve bu sayıya ulaşıldığında, yer dolmuştur uyarısı veriyor. Bunun yanında diğer paketlerimizde bulunan, 100 kişilik açtığınız turta, ikinci bir alanda satın alınan kişileri manuel girebilme ve pazarlama kabiliyetinizi arttırabilme durumu söz konusudur.

 

5.)    Sepete Ekle ve Satın Al Bölümü

Sepete kolaylıkla eklenen turların tamamını satın alabilir ve akıllı ayırma özelliği ile, iki farklı tur alan kullanıcıların sisteminde bunları ayrı ayrı gösteren ekranımız mevcuttur. Satın alınan turları, kullanıcılarınıza mail bildirimi ile otomatik olarak detaylarını gönderebilir ve ödeme makbuzunuzu iletebilirsiniz.

6.)    Üye Olma

Kullanıcılarınızın üye olmasına olanak sağlayan ve burada bir çok özellik ile kullanıcılarınızı sisteme bağlama gibi özellikler mevcuttur. Basit şekilde oluşturulan üyelikler ile birlikte, en hızlı şekilde gerekli olan satın alım, satın alınanları takip, favori ürünler ve yorumlar gibi bir çok konudan üyelerinizi faydalandırabilirsiniz.

7.)    Yorum, Puan ve Favorilere Bölümü

Kullanıcılarınızın yorum yapabileceği ve sizlerin onayladıktan sonra yayınlanabilecek yorum sistemimizin yanı sıra, turlara favori ve beğeni koyabilme gibi özellikler ile, en çok puan alan, en çok yorum alan ve en çok beğenilen turlar için filtreleme özelliği mevcuttur.

8.)    Ön Ödemeli Peşinatlı Ödeme Sistemi

Yapılan turlara, admin panelden ön ödeme mevlasını yüzdelik olarak ekleyebilir ve kullanıcılarınıza ön ödemelerini yüzdelik dilimde alabilirsiniz. Örnek verecek olursak, oluşturmuş olduğunuz 10.000₺’lik bir turunuzu satın alan kullanıcınız, ön ödemeli seçeneği işaretledikten sonra, 2500₺ olan kısmı sanal postan çekilir ve geriye kalan ödemesini tur esnasında veya daha sonra yapabilir. Buda admin panel ekranınızda ve kullanıcınızın ödenen ve kalan ödemelerin bölümünde görünür.  

9.)    Sanalpos, Havale – Eft Yöntemi İle Ödeme Alma

IYZICO, alt yapısı olan sistemimizde, sizin adınıza alacağınız IYZICO üyeliği ile, hızlı bir şekilde sanal pos entegrasyonu mümkün olup, ayrıca üyelerinize eft ve havale yöntemi ile ödeme almanıza olanak sağlayan akıllı bir alt yapı mevcuttur.

 

10.) Excel EXPORT Alma Özelliği

Turlarınızda, tur bazlı verileri excel çıktısı alarak, tur günü oluşacak olan kargaşaya son verebilir ve aile olanlarla olmayanları birbirinden ayırarak, koltuk düzenlemesini ona göre sağlayabilirsiniz.

11.) Gizlilik, Üyelik, İade Politikası ve KVKK Alanları

Yazılım içerisinde, gerekli olan bu alanları doldurabileceğiniz kolay arayüzlü alanımız ile, tüm kontroller ve yetkiler tamamen sizlerde olacak.

12.) Kurumsal Bilgilendirme Alanları

Şirketinizin genel tanıtımını yapabileceğiniz hakkımızda alanı ile beraber, sınırsız şekilde veri girişine olanak sağlayan kolay kullanımlı alanlar ile, sıklıkla yazılımınızı güncelleyebilir ve gerekli olan veri gelişimlerini sağlayabilirsiniz.

 

13.) Reklam ve Slider Alanları

Sitede bulunan reklam ve slider alanlarını, kendinize göre dizayn edebilir ve link ekleyerek, kullanıcılarınızın yeni tur ve aklınıza gelen her konuda dikkatini çekmesini sağlayabilirsiniz.

 

14.)  Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest ve Mail İle Paylaşma

Sitenize giren kullanıcıların, Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest ve Mail İle  turu paylaşmasına olanak sağlıyoruz ve bu şekilde reklamlarınızı başkalarının da yapmasına olanak sunuyoruz.

15.) Whatsapp’tan Sor

Sitenizden tur satın almak isteyen kişilerin, whatsapp üzerinden sizinle iletişime geçebilmeleri için gerekli olan numaranızı ekliyor ve sizlerin iletişimi en hızlı şekilde yapıp, yapmış olduğunuz turun detaylarını paylaşabilmeniz için gerekli olan imkanı sağlıyoruz.

16.)  IWEBSA Alt Yapılı Seo Mevcuttur

Satın alacağınız turizm satış platformumuz seo’ya tamamen uyumlu şekilde yapılmış olup, sizler için vereceğimiz eğitimde, yapmanız gerekenleri sizlere söyleyeceğimizi belirtiriz.

17.)  Kolay Kullanımlı Tam Yetkili Admin Kontrol Paneli

Bütün  kontrollerin sizlerde olduğu, bütün işlemlerin baştan sona yürütüldüğü ve takibinin yapıldığı, akıllı admin panelimiz ile birlikte, işinizi eticaret alt yapılı I-TUR web sitesinden yönetmek oldukça kolay ve kullanışlı olacak. Bütün özelliklerin sınırsız olarak verildiği bu panelde, herşeyinizi kolayca yönetebileceğiniz ve bilmeyen bir kişinin bile kolaylıkla adapte olabileceği şekilde dizayn edilmiş Turizm ve Tur Satış E-Ticaret Sitesi Platformu ile, sizlerde biran önce kullanıma başlayabilirsiniz.

Tur Satış Sitesi Sıkça Sorulan Sorular