Kişisel Blog ve Bloggerlar İçin Profesyonel ve Kurumsal Web Site Yaptırmak İstiyorum

Web Tasarım / Yazılım Şirketleri

Kişisel Blog ve Blogger Siteleri İçin Profesyonel ve Kurumsal Web Sitesi Paketleri

Türkiye’nin en güvenilir yazılım ve web tasarım şirketi olan IWEBSA YAZILIM A.Ş. den Kişisel Blog ve Blogger Sitelerine özel çok büyük bir kampanya geliyor. Şirketimizin hizmet vermiş olduğu müşterilerimizin referansları ve tecrübelerimiz ile Kişisel Blog ve Blogger web sitesi tasarımı konusunda sizlere web sitesi yapmaktan mutluluk duyacağız. Şirketimiz 2012 senesinden bu yana, Türkiye’de vermiş olduğu hizmetlerde, en güvendiği işlerden birisi olan Kişisel Blog ve Blogger Siteleri kurumsal ve profesyonel web tasarım yani internet sitesi hizmeti vermektedir.

Kişisel Blog ve Blogger Siteleri profesyonel web sitesi yapan firmalar, profesyonel Kişisel Blog ve Blogger web sitesi yaptırmak istiyorum, diyen kullanıcılarımız için hazırlamış olduğumuz bu teklif gibi yazı dizimizde, sizlere sunacağımız hizmetlerimizin neler olacağını bilmenizi isteriz.

Kişisel Blog ve Blogger Web Sitesi Yapan Yazılım şirketlerinden bizleri ayıran en büyük özelliği öğrenmek için lütfen yazımızın devamını okuyunuz.

Öncelikle Kişisel Blog ve Blogger Siteleri yaptırmak istiyorum diyen kullanıcılarımıza reklam yasağı ile ilgili bir bilgilendirme yapmak gerekirse, internet sitesi aslında bir reklam yöntemi değil, bilgilendirme alanıdır. Bu sebeple Kişisel Blog ve Blogger Sitelerinin, web sitesi yaptırmalarında herhangi bir sakınca yoktur. Olurda web sitelerini, Google üzerinden ücretli reklama verirlerse, ya da sosyal medya üzerinden reklama kalkışırlarsa, yine herhangi bir reklam yasağı bulunmamaktadır. Hazır alt yapılı sistemler değil, Iwebsa gibi Kişisel Blog ve Blogger Siteleri için web sitesi üreten şirketlerle çalışmanız gerekmektedir.

Çünkü bizler, sizlere özel yazılım üretiyor, seçmiş olduğunuz anahtar kelimelerde sizleri Google aramalarında ilk sayfaya çıkartıyor ve bu işlemlerle birlik, yazılımınıza teknik destek vererek, tamamen sıfır reklam maliyeti ile sizlere Kişisel Blog ve Blogger web sitesi sunuyoruz. 

Kişisel Blog ve Blogger Web Sitesi Tasarımında Neler Olacak?

En önemli kısım ile başlayalım konumuza, Iwebsa Yazılım tarafından yapılacak olan Kişisel Blog ve Blogger Siteleri için profesyonel kurumsal web sitesi yazılımlarınızın tamamı, sizler için sıfırdan özel olarak kodlanacak. Wordpress ve diğer hazır alt yapılar kesinlikle kullanılmadan, web siteniz sizlere özel yapılıp, adınıza lisanslanacak.

Kişisel Blog ve Blogger İçin Özel Web Tasarım:

Yapacağımız internet sitenizde, bütün alt yapı, tamamen sizlere özel olarak üretilecektir. Diğer firmalar gibi hazır alt yapısı olan, wordpress gibi lisans ve telif sorunu yaşatacak çalıntı sistem satmıyoruz.

Kişisel Blog ve Blogger Sitelerine Mobil Uyumlu Responsive Tasarım:

Yapmış olduğumuz tasarımların ve yazılımların tamamında, cep telefonu, tablet, laptop ve masa üstü bilgisayarlar dahil hepsine uyumlu oluyor. Göz alıcı tasarımını her boyutta koruyor.

İster Siz Güncelleyin, İsterseniz Biz Güncelleyelim:

Kişisel Blog ve Blogger Siteleri Web Tasarım işlemlerinde, akıllı admin panelimiz ile isterseniz güncellemelerinizi sizler yapabilirsiniz, isterseniz de bizlere ticket ya da mail göndermeniz halinde bizler yapabiliriz.

Sayfa Sınırı Yok, Her Şey Zihniniz Kadar Sınırsız:

Sınırsız kategori, sınırsız alt kategori, sınırsız sayfa ve içerik ekleyebilirsiniz. Ekstra 2. bir ücret alınmaz.

Google Seo Dostu ve Seo Desteği Veriyoruz:

Dünya ve Türkiye genelinde ilçe ve il bazlı aramalarda ön sıralarda çıkmanızı garanti ediyoruz.

Hosting, Domain, Ssl ve E-Posta:

Kişisel Blog ve Blogger internet sitelerinde, com.tr domainler tarafınıza alınıyor ve her şey anahtar teslim halde sizlere teslim ediliyor.