Kayseri Özel Yazılım Yapan Firmalar - Özel Yazılım Yaptırmak İstiyorum - Web Tabanlı Yazılım Yaptırmak

Web Tasarım / Yazılım Şirketleri

Kayseri Özel Yazılım Yaptırmak Nedir? Kayseri'de Özel Yazılım Yapan Firmalar Hangileri

Özel yazılım, sizler için ve kurumunuz için, ihtiyaca yönelik üretilen ve tamamen sizin kontrolünüze verilen bir yazılım üretim şeklidir. Özel Yazılım Yaptırmak İstiyorum diyen tüm kullanıcılarımız, IWEBSA YAZILIM A.Ş. güvencesi ile, istedikleri özel yazılım projelerini yaptırabilir ve anahtar teslim şekilde yazılımınızı teslim alabilirsiniz. 

Özel Yazılım Yaptırmak İstiyorum. Özel Yazılım Yaptırmak İçin Gerekenler Neler?

Özel yazılım yaptırmak istiyorsanız, yapmanız gereken, yaptırmak istediğiniz özel web tabanlı ya da masaüstü programınızı, aklınızda şekillendirmektir. Sizler, özel olarak yaptırmak istediğiniz yazılım ile ilgili, aklınıza gelen her noktayı bir kenara yazarak ve gerekli olan ekstra özellikleri, çalışma prensiplerini ekleyerek, info@iwebsa.com adresine mail atmanı yeterli olacaktır.

Bu sayede, sizlerle iletişim haline geçmeden önce, özel yazılımınız ile ilgili olarak, gerekli çalışmaları yapabileceğiz ve sizlere daha detaylı bilgi verebileceğiz.

Özel Yazılım Yaptırma Fiyat Nedir?

Özel Yazılım Yaptırma Fiyatları, tamamen sizin isteğinize ve yaptırmak istediğiniz projenin yoğunluğuna göre değişmektedir. Bunun içerisine, anahtar teslim olarak fiyat verileceği için kesin bir bilgi yoktur. Ama orta düzey biz yazılım yaptırmak istediğinizde özel yazılım yaptırma fiyatı 10.000 TL ile 100.000 TL arası değişmektedir 

Kayseri'de Özel Yazılım ve Program Yapan Firmalar

Kayseri'deki özel web tabanlı yazılım yapan firmaları ve yazılım şirketlerinin başında, müşterileri tarafından her zaman övgü ve güven ile bahsedilmiş olan IWEBSA YAZILIM gelmektedir. İwebsa yazılımın yanı sıra, Kayseri'de biz kalitesinde projeler geliştiren bir yada iki firma daha mevcuttur.

Başta Kayseri olmak üzere, özel olarak sizler için web tabanlı yazılım geliştirebilecek olan IWEBSA YAZILIM A.Ş. ile en kolay şekilde iletişime geçebilirsiniz ve gerekli olan çalışmalara en hızlı biçimde başlayabilirsiniz. 

Ücretli Program Yazdırmanın Avantajı Nedir? - Kayseri En Büyük Yazılım Şirketi ve Firması

Ücretli Program Yazdırmanın Ana Avantajı, sizler sisteme değil, sistem size uyum sağlamak ile yükümlüdür. Buda, bütün kaynak kodları dahil, hiç kimseye gebe kalmadan, tamamen size özgü bir adım atmanıza olanak sağlar. Bunun yanında, yazdıracağınız program, ucu açık bir şekilde her zaman geliştirmek istediğiniz kadar gelişebilir bir hale gelir.

 

Özel Program Yaptırmak Kaç Gün Sürer.

Özel Program Yaptırmak, sizin istekleriniz baza alındığında, en minimum 20 iş günü sürmektedir. İstekler arttıkça bu süre, paralel olarak uzamaktadır.