Haber Sitesi Yaptırmak İstiyorum - Haber Sitesi Yapan Yazılım Şirketleri

Web Tasarım Firmaları

Haber Sitesi Yaptırmak İstiyorum - Haber Sitesi Yazılımı Yapan Şirketler

Haber sitesi yaptırmak istiyorum, diyen kullanıcılar için IWEBSA YAZILIMDAN Haber Sitesi paketleri sizlerle. Günümüzde herkes dijital’e geçmişken haber sitesi yaptırmak istiyorum diye yapılan aramalar sonucunda, sizler için yepyeni bir hizmeti sunuyoruz. Ankara IWEBSA YAZILIM ŞİRKETİ olarak, sizler için çok kullanışlı bir haber sitesi geliştirdik. Kullanıcılarınızın kolaylıkla erişim sağlayabileceği ve sizlerin çok kolay bir şekilde kullanabileceği haber sitesi platformumuzu piyasaya sürüyoruz.

Şirketimize sıklıkla sorulan haber sitesi yapıyor musunuz sorusuna cevapsız kalmayacak, tamamen kendi alt yapımızı kullanarak, özel olarak haber sitesi platformu yaptık. Haber sitesi yaptırmak istiyorum diyen kullanıcılarımıza, hem kaliteli ürünü hem de kaliteli seo dostu haber sitesi yazılımları sunmaktayız. Yapılan yazılımlar tamamen özel olarak kodlanmış durumda olup, bütün telif hakları kullanıcıya verilmektedir. Paketlerimiz 3 ana başlıkta listelenmiş olup, ilk 2 pakette kaynak kodsuz, tamamen IWEBSA sunucularında kullanabilirsiniz, 3. Pakette ise tüm kaynak kodları ile ile kendi sunucunuza kurulmasına olanak sağlamaktadır.

Iwebsa yazılım, satın almış olduğunuz haber sitesi yazılımda, sizlere kesintisiz olarak veri tabanı paylaşımı yapma hakkını vermektedir. Bu netice de ileri ki süreçte bizimle değil de kendi yazılımcınız ile çalışmanız durumunda, yazılımı farklı bir projede kullanmamak kaydı ile, gelişim sağlayabilirsiniz. Tabiki gelişim ancak kaynak kodu ile mümkündür.

Bunun yanı sıra özel haber sitesi yazılımımızda, sınırsız haber kategorisi oluşturma, sınırsız haber ekleme, url se okey alt yapısı, responsive mobil uyumlu alt yapı, tüm cihazlara uyumlu sistem, admin onaylı yorum, manşet, döviz kuru, en çok okunanlar, son eklenenler gibi göz yormadan, verilerinizi okurlarınıza sunabileceğiniz özellikler mevcuttur.

Ortalama kurulum süresi, 2 iş günü olan haber sitesi otomasyonumuzu sizlerde kontrol edebilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. 

Haber Sitesi Genel Özellikleri

Sınırsız Kategorili Haber Sitesi Platformu

Iwebsa Yazılım alt yapılı haber platformumuz, sınırsız şekilde kategori açabileceğiniz ve yönetebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Hiç takılma yapmadan dilediğiniz kategoriyi açabilir ve haberlerinizi yükleyebilirsiniz.


Haber Sitenize Sınırsız Haber Ekleme 

Haberleriniz, akıllı text editör ile, sınırsız bir şekilde ekleyebilir, düzenleyebilir ve resimlerinizi sınırsız şekilde güncelleyebilirsiniz. 


Kategori ve Haber Görülme İstatistikleri

Haberlerinizi ve tüm kategorilerdeki görülme sayılarını inceleyebilmenize olanak sağlayan alt yapı. Bu sayede, hangi haber ne kadar okunmuş, görebileceksiniz.