Ataşehir C2C Pazaryeri Sitesi Kurmak - IWEBSA Yazılım A.Ş.

Pazaryeri Sitesi (C2C) Yaptırmak

İstanbul Ataşehir B2C - C2C Pazaryeri Sitesi Kurmak için Yazılım

İstanbul Ataşehir Pazaryeri Sitesi Yaptırmak İstiyorum, Pazaryeri Sitesi Fiyatları Neler, Pazaryeri Kurmak İçin Yazılım Yapan Şirketiler, Pazaryeri Platformu Kurdurmak İstiyorum, Pazaryeri Yazılımı Yapan Şirketleri, B2B - B2C - C2C - C2B Çözümleri Üreten Firmalar, En Güvenilir Özel Pazaryeri Yapan Şirketler Hangileri ve Pazaryeri Platformu Ne Kadar Sürede Kurulur, Pazaryeri Sitelerinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?  İstanbul Ataşehir 'de pazaryeri c2c - b2c yazılımı yapmak isteyen kullanıcılar, sıklıkla c2c site kurmak istiyorum gibi aramalarda bulunuyorlar. 

Günümüzde e-ticaret sektörünün yaygınlaşması ile beraber, hemen hemen herkes c2c, b2b ve b2c mantığı ile çalışan sistemler ile ilgili talepler çok fazla arttı. İşini pazaryeri ve e-ticaret sitesi mantığı ile geliştirmek isteyen kullanıcıların, doğru karar verip yanlış bilgilendirilerek mağdur olmamaları amacı ile bu makaleyi sizler için yazıyoruz. 

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Başvuru Formu

Alışverişin en kolay hali olan pazaryeri siteleri kurmak istiyorum diyen kullanıcıların en önemli dikkat etmesi gereken konulardan birisidir. Pazaryeri sitesi kurdurmak istiyorum diyen yani C2C yazılımı yaptırmak isteyen kullanıcıların bilmesi gereken bir çok özellik vardır. Bunlarla ilgili olarak tek tek sıralamaları yaparken, diğer taraftan c2c yazılımı nedir, b2c yazılımı nedir, b2b yazılımı nedir gibi konuları ve bunların arasındaki farkları da ele almış olacağız. Bunun dışında, e-ihracat yazılımları gibi konularında üstünden geçmiş olacağız.

Bu makalemiz sonucunda , Trendyol gibi site kurmak istiyorumN11 gibi site kurmak istiyorumGittigidiyor gibi site kurmakistiyorum , Ebay gibi site kurmakistiyorumAmazon gibi site kurmak istiyorumSahibinden gibi site kurmak istiyorumLetgo Gibi site kurmak istiyorumdolap.com gibi site kurmak istiyorum diyen ama , en iyi ve güvenilir c2c pazaryeri yazılımı çözümleri sunan yazılım şirketleri arayan bütün araştırmacılara IWEBSA YAZILIM A.Ş. ile sunabileceğimiz çözümleri tek tek anlatacağız. Bundan öncesinde terimsel olarak kısa kelimelerini kullanacağımız, bütün açılımlarını İstanbul Ataşehir deki yazılım şirketleri arasında yer alan İstanbul Ataşehir IWEBSA YAZILIM A.Ş. olarak sizlere yazacağız ve makalemizin ilerleyen süreçlerinde sadece kısa kelimelerini kullanarak ilerleyeceğiz.


İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Nedir?

C2C İş Modeli ve Açılımı Nedir: C2C, adından da anlaşılacağı gibi, Consumer to Consumer yani Türkçesi ile Tüketiciden Tüketiciye demek olan bir iş modelidir. C2C yazılımı iş modeli ile, bir platformda birden fazla satıcının hem ürün alabildiği, hem de  ürün sergileyip satabildiği, aynı günümüzde Pazar alanlarındaki gibi, tek alanda birden fazla satıcının ve aynı satıcıların kendi profillerinden alıcı olabildiği, sıfır ve ikinci el ürünün olduğu bir online alışveriş yazılımı modeline verilen isimdir. Yani aslında C2C yazılım nedir sorusuna, C2C YAZILIM, PAZARYERİDİR diyebilmemiz kısa ve öz olacaktır. C2C Yazılımlar ile birlikte, oluşturulan dükkanlar çerçevesinde, bütün satıcıları ve alıcıları  bir araya getirerek, gerekli olan e-ticaret (online alışveriş) aşamalarını sağlayan site modelidir.   

İstanbul Ataşehir B2C E-Ticaret ve Pazaryeri Yazılımı Nedir?

B2C İş Modeli ve Açılımı Nedir: Evet geldik asıl işin karıştırıldığı kısma. B2C, Business to Consumer yani Türkçesi Firmadan Tüketiciye olan bir e-ticaret iş modelidir. B2C iş modeli ve yazılımı karşımıza iki tarafa bölünmüş iş modeli olarak çıkmaktadır. Bir tanesi, düz e-ticaret modeli iken, diğeri ise b2c pazaryeri iş modeli olarak. Buradaki kavram kargaşasını önlemek amacı ile, B2C yazılım çözümü sunan bir yazılım şirketine, bana B2C Yazılım lazım dediğiniz zaman, sizlere doğrudan düz e-ticaret mi yoksa B2C Pazaryeri modeli mi sorusunu soracaktır. Bu yazmış olduğumuz konu, aslında sizlere bir nevi cevap vermiş oluyor ama bizler madde madde B2C iş modeli ve B2C yazılım modelini değerlendirelim. 

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Başvuru Formu

B2C Düz E-Ticaret Yazılımı : B2C düz eticaret yazılımı iş modeli çözümlerinde, yazılım doğrudan bir satıcı adına kurulmuş olan e-ticaret alışveriş sitesi yazılımı ile, online satış yapmaya olanak sağlayan bir yapısaldır. Yani bu işlemi, gittiğiniz bir dükkandan, doğrudan ürün alıp çıkmak gibi değerlendirebilirsiniz. B2C yazılımı ve iş modeli, doğrudan bir firmanın kendisi adına kurduğu ve kendi hesabına satışlar yaparak kullanıcıya online satış hizmeti sunan bir iş modelidir. B2C yazılımı çözümlerinde, doğrudan tek bir satıcı ve onun dükkanı vardır.

B2C Pazaryeri E-Ticaret Yazılımı : B2C pazaryeri iş modeli ve yazılımında ise, durum Düz E-Ticaret yapısalının yanı sıra, bir platform içerisinde birden fazla kategorinin ve o kategorinin içerisinde, resmi kurumsal firmaların sanal dükkanlarının olduğu bir alandır. B2C yazılımları aynı isimde olmasına rağmen, paket, kapsam ve fiyat olarak birbirleri ile alakaları olmayan yazılım tipleridir. Yani bir yazılım firmasına B2C yazılım fiyatı kaç para dediğinizde, hangi iş modelini kapsadığını sizlere soracaktır ve bu sayede iki farklı yazılım türü ile karşılaşacağınıza tanıklık edeceksinizdir.

Peki o zaman B2C Pazaryeri ile C2C Pazaryeri yazılımı arasındaki fark nedir ve B2C ile C2C yazılım sistemlerini aynı anda veya tek tek kullanan pazaryeri sistemi farkları nedir sorusunu cevaplayalım.

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Başvuru Formu

 

B2C ile C2C iş Modeli ve Yazılımı Arasındaki Fark

B2C pazaryeri ile C2C pazaryeri iş modeli ve yazılımı arasındaki en temel fark, C2C de doğrudan kullanıcılar kendi profillerinden girerek bir ürünü hem alabiliyor hem de satabiliyor. B2C pazaryeri ve iş modelinde ise, üye sadece ürünü satın alabiliyor, dükkanlar ise ürünü satabiliyor ve sergileyebiliyor. B2C Pazaryeri yazılımlarında admin yönetici paneli hariç, son kullanıcı ekranı ve satıcı ekranı üyelikleri birbirinden farklı iken, C2C pazaryeri yazılımı ekranlarında, son kullanıcı ve satıcı ekranı aynıdır.

Bu makaleyi sizler için özel C2C ve B2C Pazaryeri yazılımı üreten İstanbul Ataşehir IWEBSA YAZILIM A.Ş. olarak, en bilmeyen kişinin anlayabilmesi için biraz daha örneklendirerek yapmak istedik.

Bir alışveriş merkezi düşünün. O Bir B2C Pazaryeri iş modeli olarak düşünebilirsiniz.

Letgo B2C Pazaryeri mi Yoksa C2C Pazaryeri Mi?

Letgo Uygulaması, tüketiciden tüketiciye bir iş modelidir. İsteyen araba satar, isteyen kalem satar. Bu sebeple Letgo UygulamasıC2C İş modelli bir pazaryeri uygulaması ve sitesidir.

Tendyol.com B2C Pazaryeri mi Yoksa C2C Pazaryeri Mi?

Trendyol.com, işletmeden tüketiciye bir iş modelidir. Resmi vergi levhası olan kurumlar satıcı hesabı açabilir ve ürünlerini satabilirken, son kullanıcılar yani müşteriler ise sadece o ürünleri satın alabilirler. Bu sebeple Trendyol.comB2C İş modelli bir pazaryeri uygulaması ve sitesidir.

Hepsiburada.com B2C Pazaryeri mi Yoksa C2C Pazaryeri Mi?

Hepsiburada.com, işletmeden tüketiciye bir iş modelidir. Resmi vergi levhası olan kurumlar satıcı hesabı açabilir ve ürünlerini satabilirken, son kullanıcılar yani müşteriler ise sadece o ürünleri satın alabilirler. Bu sebeple Hepsiburada.comB2C İş modelli bir pazaryeri uygulaması ve sitesidir.

Gittigidiyor.com B2C Pazaryeri mi Yoksa C2C Pazaryeri Mi?

Gittigidiyor.com hem B2C, hem de C2C iş modelini kapsamak

Ciceksepeti.com B2C Pazaryeri mi Yoksa C2C Pazaryeri Mi?

ciceksepeti.com hem B2C, hem de C2C iş modelini kapsamak

Bu uzun açıklamalarımızın ardından İzmir'in ve Türkiye’nin en güvenilir Yazılım Şirketlerinden birisi olan IWEBSA Yazılım A.Ş. ile beraber, gerçekleştireceğiniz iş anlaşması ile beraber, bütün b2c ve c2c yazılımlarınız, sıfırdan sizlere özel olarak kodlanacaktır.

B2B PAZARYERİ YAZILIMINDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER Nelerdir?

B2B Pazaryeri yazılımında olması gereken özelliklerin en başında, GET ödeme sistemi gelmektedir. Yani Güvenli E-ticaret Sistemi sistemidir. Güvenli e-ticaret sistemi (GET) ile birlikte, ödemeler tek bir havuzda toplanır ve, satıcı kurum alıcıya ürünü düzgün bir şekilde gönderdiği an itibari ile, ÖDEME satıcının hesabına yatar. Bu şekilde, alıcı ve satıcı arasındaki güven sağlanmış olur. B2B ve B2C yazılımları her ne kadar, ucuza satan hazır temacı kişiler ve firmalar olsa da, bu iş o kadar kolay değildir. Ultra güvenlik ve KVKK ya uygun bütün güvenlik yapısallarının sağlanmış olması gerekmektedir. Bu sebeple böyle bir işe kalkışacaksanız, özel olarak yazılımı sıfırdan sizin için yapan profesyonel yazılım şirketlerine başvurmanız gerekmektedir. Yani ben WORDPRESS veya benzen open source yazılımlar ile Trendyol, Hepsiburada gibi şirketlere rakip olacağım düşüncesindeyseniz eğer, ömrünüzün çoğunu mahkemelerde geçirebilirsiniz. Çünkü bu tip içerisinde açıklar barındıran yazılımlar ile sadece kendi kendinizi kandırmaktan ve sadece para kaybından başka hiçbir durum ile karşılaşmayacaksınızdır. İstanbul Ataşehir B2C ve C2C Pazaryeri Yazılımı çözümleri sunan IWEBSA YAZILIM A.Ş. ile görüşerek, gerekli olan işleyişlerinizi hızlandırabilir ve ömür boyu garantili ve geliştirilebilir B2C ve C2C Pazaryeri Yazılımı sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde sahip olacağınız yazılım ile, sizlerde ileriki süreçte çalışma prensiplerinizi düzgün belirlerseniz, düzgün bir marka haline gelebilirsiniz.
C2C ve B2B Pazaryeri Yazılımların da olması gereken diğer özellikleri sizler için yazıyoruz.

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Genel Özellikleri

Gelişmiş Komisyon Sistemi : C2C e-ticaret sitende mağazalarla ve bireysel satıcılarla komisyon bazlı çalışabilirsin satılan ürünler üzerinden belirleyeceğin komisyon tutarında gelir elde edersin. Komisyonları ister mağazalara göre tanımlarsın veya kategori bazlı komisyon belirleyebilirsin.

Dinamik Para Dağıtım Sistemi : C2C e-ticaret modeli ağırlıklı komisyon sistemi üzerine çalışmaktadır. C2C e-ticaret yazılımımız para dağılımını, ödeme kuruluşu altyapısı ile birlikte otomatik olarak gerçekleştirmektedir. Örneğin bir sipariş işlemi gerçekleştiği an satıcı hak edişi satıcı hesabına, sizin önceden belirlediğiniz komisyon hakkedişiniz sizin hesabınıza otomatik olarak aktarılmaktadır.       

Güvenli Alışveriş Sistemi (GET) : Güvenli Alışveriş Sistemi (GeT Sistemi); IYZICO ve PAYTR  ödeme sistemi ile tam uyumlu çalışmaktadır, mağazalar ürünlerini kredi kartı ile satabilirler.

3D Ödeme Sistemi : Kredi kartı ile yapılan ödemelerde 3D ödeme sistemi kullanabilirsiniz, belirli bir limit üzerindeki alışverişlerde 3D ödeme sistemini zorunlu hale getirebilirsiniz.  

Taksitli Satış Sistemi : C2C, - B2C, E-Ticaret online satış siteniz üzerinden satılan ürünleri belirleyeceğiniz taksit ve ödeme seçenekleri ile satışını sağlayabilirsiniz. Taksit seçeneklerini ödeme kuruluşlarının sunmuş olduğu vade oranları ile kullanabilirsiniz.          Bunu ister kendi içinizde ödeme, isterseniz artı komisyon oranı olarak yazabilirsiniz.

Sınırsız Ürün Ekleme : Akıllı dinamik ürün ekleme sistemi ile satıcılar farklı yöntemlerle doğrudan, XML ve Excel ile ürünlerini detaylı bir şekilde ekleyebilirler. Paketle birlikte ilk yıl ücretsiz paylaşımlı hosting hizmeti sağlanmaktadır bu paylaşımlı hosting hizmeti ile 50 bin adet ürün/ilan ekleyebilirsin.

Sınırsız İlan Ekleme : Sınırsız ilan ekleme modülü ile mağazalar ve üyeler ikinci el ilanları, emlak ilanları, oto ilanları, hizmet ilanları ekleyebilirler. İlanlar online satışa açılabilir veya doğrudan satıcılarla iletişim kurularak satılabilir.

İkinci El Satış Özelliği : Bu özellik ile, son kullanıcı dediğimiz bireysel kişiler ve satıcılar ikinci el satışı ve alışı gerçekleştirerek C2C Pazaryeri özelliğini kullanabilirler.                                 

Dijital Ürün Satış Modülü: Hizmet sektörü bazlı çalışan kişi ve satıcılar dijital içerik satışları yapabilir. Dijital ürün ile ilgili ek dokümanlar yayınlayabilir. Dijital içerik tutarları ONAYLAMA sistemi ile anında satıcı hesabına aktarılmaktadır.                                  

Emlak, Oto İlan Sistemi : Bu sistem ile, aynı sahibinden.com benzeri ilanların yayınlandığı ve doping gibi özelliklerle süslenilebilen yapıyı pazaryeri yazılımınıza dahil edebilirsiniz. Bu sayede, emlak ve oto ilan sitesi sektöründe yer sahibi olabilirsiniz.

BTRANS Entegrasyonu : B2C - C2C e-ticaret yazılımlarında ilanlarınızı Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi Transfer Sistemi(GİB) için dışarı aktarımını yapabilirsiniz.

Hızlı Ürün Ekleme Özelliği : Aynı ürün ama farklı özelliklerde olan ürünlerin hızlı ve kolay bir şekilde sisteme yüklemesine olanak sağlayan yazılım alt yapısı ile, kolaylıkla ürün eklemesi yapabilirsiniz.

Satıcılara Ürün Ekleyebilme : Admin paneliniz üzerinden, satıcılara destek olmak amaçlı ürün eklemesini yapabilirsiniz.

Ürün / İlan Karşılaştırma : Sistemde kayıtlı olan aynı kategoriye sahip olan ürünlerin, karşılaştırma ve kıyaslama işlemlerini kullanıcılarınıza sağlatabilir ve pazaryeri yazılımından çıkmalarını engelleyebilirsiniz.                                

Ürünlere Sınırsız Resim Ekleme Özelliği : Ürünlerinizin içerisine sınırsınız resim eklemesine olanak sağlayarak, ürün detaylarını zenginleştirebilir ve yazılımızın daha kolay tanımlanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ürün Resimleri Crop Özelliği: Bir adet olan görseli, belirli noktalarını baz alarak crop sistemi ile, birden fazla görsel haline getirebilirsiniz. Örnek olarak, takı satışı yapan kullanıcılarınızın, bileklik, kolyelerini zoom yaparak ayrı resimlermiş gibi göstermesine olanak sağlayabilirsiniz. Bu pazaryeri yazılımlarında oldukça kolaylık sağlayacak bir özelliktir.

Ürüne Video Ekleme Özelliği : C2C – B2C Pazaryeri Yazılımında, satılan ürünlerle ilgili olarak tanıtım videosu eklenmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Sınırsız Kategori/Alt Kategori Oluşturma : Google seo optimizasyonu uyumlu akıllı kategori ve alt kategori oluşturma özelliği ile, ürün gruplarınızı sınırsız bir şekilde kategorize edebilir ve pazaryeri yazılımınızın kullanımını kolaylaştırabilirsiniz.

Sınırsız Marka Oluşturma : Piyasada kendi markasını yaratmış olan pazaryeri firmalarının, markalarını ve logolarını eklemelerine olanak sağlayarak, admin panelinizden gerekli kontrolleri yaptıktan sonra onay vermenize olanak sağlayan marka oluşturma modülü ile, yepyeni markalara kapı açabilirsiniz.

Gelişmiş Varyant Sistemi : Mağazalar ürünlerini eklerken varyant sistemi ile renk, beden, adet, kilo vb. seçeneklerini kolayca kullanabilirler. Mağazalar ürünler için, fiyat, ağırlık, resim ve stok durumu ile boyut, renk, şekil, ek özellikler gibi birçok seçenek oluşturabilirler. Müşteriler kolayca ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirler.

Filtre ve Seçenekler : Sanal mağazana gelen ziyaretçiler, ürünleri detaylı arama yapabilir, istediği ürünü özelliklerine göre filtreleyebilir, renk, boyut, fiyat aralığı, vb. şeklinde filtreleme yaparak aradığı ürüne kolayca ulaşabilirler.                  

Çoklu Para Birimi : Pazaryeri internet sitenden alışveriş yapanlar; otomatik, gerçek zamanlı dönüşüm oranı güncellemeleri ile yerel para birimi cinsinden ürün fiyatlarını görerek satın alabilirler, böylece her ülkenin para birimine göre satış yapabilirsin. Sanal mağazanda çoklu para birimi kullanarak, ürünleri yabancı para birimlerine göre listeleyebilirsiniz.

Site Ana Para Birimi Belirleyebilme : Sitenize girecek olan müşterilerin, ilk olarak hangi para birimini görmesini istediğinize olanak sağlayan, para birimi özelliği ile dilediğiniz para birimini başlangıç tutarı yapabilirsiniz.

Döviz Fiyatını Otomatik Güncelleme : Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) api bağlantısı neticesinde, anlık olarak döviz kurlarının pazaryeri e-ticaret sitesi yazılımına online bir şekilde aktarılmasına olanak sağlar.

Çoklu Dil Seçeneği : Yazılımınıza dilediğiniz ek yabancı dil modülünü ekleyebilirsiniz. Her dil için pazaryeri online satış yazılımınızın +1 yazılım olarak düşünmeli ve %25 ek yazılım bedeli talep edilerek yaptırılabilir. IWEBSA Pazaryeri Yazılımları olarak otomatik dil kullanmamaktadır.

Site Ana Dili Belirleyebilme : Siteni istediğin bir ülke dilinde kurdurabilirsin. Site içeriklerinin çeviri hizmeti opsiyonel olarak alınması gerekebilir.        

Ürünleri Toplu Güncelleme : Mağazalar ürünlerini toplu güncelleyebilirler. Fiyatlarını, stoklarını vb. bilgileri otomatik olarak güncelleyebilirler.             

Stok Kontrol : Stok alt limit ve üst limit özelliği ile, stok sayınız belirli alt limite ulaştığında, hem sitenizde, hem sms ve mail yolu ile, mağazanıza bilgi ve bildirim gönderilir.

İndirim Kuponu Oluşturma : İster tekil, ister çoğul olarak indirim kodu oluşturabilir ve satışlarınızı hızlandırabilirsiniz.

Teklifte Bulun Modülü : Teklifte bulun modülü entegrasyonu ile talepler toplayabilirsin. Talepleri dilersen satıcılarına otomatik gönderebilirsin, mağazalar taleplere teklif verebilirler.              

Gelişmiş Soru-Cevap Sistemi : Sıkça sorulan soruları kategorize edebilir, kullanıcılarınızın adım adım sorularına yanıt bulmalarına olanak sağlayacak olan bu modülü satın alabilirsiniz. Bu modül ile, genel sorulara cevap verme işlemi yapılır.

Sipariş İade, İptal, İtiraz Sistemi : Alıcılar siparişlerle ilgili itiraz, iade, iptal süreçlerini sipariş itiraz sistemi ile başlatabilir ve admin tarafından sipariş gerekli görülürse iptal edilebilir.

Şikayet ve Geri Bildirim Sistemi : Kullanıcılar ürün ve mağazalarla ilgili şikayet talebinde bulunabilir. Şikayet taleplerini yönetebilirsiniz. Bunun dışında oluşabilecek sorunlarla ilgili çözüme ulaşmayan noktalarda, geri bildirim yapmalarına olanak sağlayabilirsiniz.

Ürün Yorumlama ve Değerlendirme Özelliği : Bu özellik neticesinde, satın alımı tamamlanmış kullanıcılarınıza, o ürün ile ilgili olarak yorum ve puan ekranı açılır. Yorum ve puan admin onayından veya mağaza onayından hemen sonra yayınlanır.

Ürün Tavsiye Et Özelliği : Bu özellik ile, ürünü tavsiye ettirebilir ve pazaryeri sitenizin daha çok kullanıcıya ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Ürün Paylaş Özelliği : Online satış alışveriş sitenizde sergilenen ürünlerin, sosyal medya ve whatsapp üzerinden kolayca paylaşılmasına olanak sağlayabilirsiniz.

Üyelere Özel Duyuru Sistemi : Üye bazlı özel duyuru yapmanıza olanak sağlayacak duyuru sistemimiz ile, dilerseniz genel bilgilendirmede yapabilirsiniz.

Üyelere Mail Gönder Özelliği : Üyelerinize IWEBSA C2C PAZARYERİ mailing sistemi özelliği ile, toplu veya bireysel bildirim gönderebilirsiniz.

Akıllı Arama Sistemi : Kategori, ürün adı, filtre özellikleri doğrudan veya kısmi kullandırarak, kullanıcılarınızın dilediği ürüne kolaylıkla ulaşmalarına olanak sağlayabilir, ürün kodu gibi özelliklerden de yola çıkarak daha da aramayı daralttırabilirsiniz.

İstatistik ve Raporlama : Mağaza, ürün, satış, tıklama gibi bir çok istatistiğin tutulduğu akıllı sistem log özelliği ile, bütün anlık ve geçmiş durumları analiz edebilir, raporlayabilir ve çıktısını alabilirsiniz. Aynı ekran, mağazanın kendi istatistiklerini de kapsayacaktır.

Ürünlere İndirim Tanımlama : Ürünlere hızlı indirim tanımlayabilir, dilerseniz detaydan, dilerseniz ürün listesi kısmından bu alanları kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Fırsat Sitesi Uygulaması : Fırsat özelliği ile sanal mağazanı fırsat sitesi gibi çalıştırabilirsin. Dilediğin ürünleri fırsat ürünü yapabilir, sanal mağazanda fırsat bölümü açabilir ve fırsat ürünlerini burada sergileyebilirsin. Sanal mağazada fırsat kategorisi açabilir, tüm fırsat ürünlerini bu kategoride sergileyebilir, dilersen sanal mağaza ana sayfasında sayıda fırsat ürününü sergileyebilirsin. Fırsat sitelerinin en önemli özelliklerinden biri geri sayım sayacı özelliğidir. Belirli ürünlerde, belirli zamanlarda yapılacak olan özel indirimleri zaman kısıtlaması getirebilirsin.      

Minimum ve Maksimum Ürün Satışı : Bu özellik ile, ürünlerinizin satışları yapılırken olacak olan senaryoyu admin ve mağaza olarak belirleyebilirsiniz.

Ürün Gösterim Sayacı : Ürünlere ne kaadr tıkladığını göstermeye olanak sağlayan akıllı sayaç özelliği ile, 24 saatte bir yenilenen ip tık bazlı kayıtları birleştirerek, ürününüze ne kadar tıklandığını göstermeye olanak sağlayabilirsiniz.

Farklı Satıcılar Tek Sepet : Her mağazadan alınan ürünleri, aynı sepette ekleyebilir ve kullanıcılarınızın satın almasına olanak sağlayabilirsiniz. Sistem mağazaların satışlarına göre otomatik oalrak kar ve komisyon kesintilerini ekranlara gösterir.

+18 Ürün Tanımlama : +18 ürünlerin satışında, 18 yaşından büyüğüm butonu ile, kullanıcılarınızın dan onay alarak sisteme ve ürünlere erişmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Otomatik Müşteri Onayı : Ürün satışı gerçekleştiği halde, hala mağaza için onay vermeyen müşterilerinize, otomatik müşteri onayı ile belirleyeceğiniz tarihten sonra alışverişin otomatik olarak bitirilmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Kara Liste Özelliği : Kara liste özelliği ile, ıp, telefon, mail bazlı kullanıcılarınızı kara listeye alabilir ve sisteme erişimini engelleyebilirsiniz.

Fiyatları Sadece Üyeler Görsün Özelliği : Dilerseniz sitenizdeki fiyatları sadece üye olan kişilerin görebilmesini sağlayabilirsiniz. Üye girişi yapmayan ziyaretçiler fiyatları göremeyecektir.

Üye Olmadan Alışveriş : Kullanıcıların üye olmadan alışveriş yapmalarını sağlar.               

Otomatik Login : Bu özellik ile, kullanıcılarınızın giriş bilgilerini kaydetme seçeneği sağlanır ve giriş yap butonuna basıldığı zaman, otomatikman giriş yapar.

Dinamik İndirimli Ürün Sayfası : İndirimli ürünlerin dinamik olarak bir sayfada toplanır.

Dinamik Çok Satanlar Sayfası : Çok satan ürünlerin dinamik olarak bir sayfada toplanır.

Dinamik En Çok Görüntülenenler Sayfası : En çok görüntülenen ürünlerin, dinamik bir şekilde tek sayfada toplanmasına olanak sağlar.

Kategoriye Özel Reklam ve SEO Metin Alanı : Kategori bazlı tarihsel ve tıklama gibi özelliklerle son bulan reklam ve açıklaması eklenerek beslenebilecek olan yazı metni alanı özelliği.

Markaya Özel Reklam Alanı : Markaya özel reklam alanı özelliği ile, her marka için yeni bir reklam değeri oluşturabilirsiniz.

Arama Çubuğuna Reklam Metni Girebilme : Arama çubuklarında örn: iphone 12 diye değişkenlik gösteren reklam alanları ile, kişilerin dikkatini o ürün üzerinden toplayabilirsiniz.

Toptan Satış Modülü : Bu modül sayesinde, girilen ürün adeti tutarı ne kadar artarsa, fiyatta o kadar indirim yapmasına olanak sağlayabilir ve mağazalarınızın satış trendlerini arttırabilirsiniz.

Hesap Dökümü Alma : Saat, gün, hafta, ay ve bunları tek tek seçebileceğiniz akıllı döküm filtreleme özelliği sayesinde, hesaplarla ilgili kolaylıkla döküm almanıza olanak sağlayacak özelliktir.

Mağaza Minimum Sepet Tutarı : Mağazaların kendilerinin belirleyebileceği minimum sepet tutarı ile, o ürünün satışına olanak sağlayabilen özelliktir.

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Tasarım Özellikleri

Özel Mobil Uyumlu E-Ticaret Tasarımı : Tamamen sizin hayal ettiğiniz tasarım ile, pazaryeri yazılımınızı kurdurabilirsiniz.

Mega Menü Özelliği : E-ticaret sitende daha estetik bir menü altyapısı oluşturabilirsin. Mega menü özelliği ile menü alanında kategoriler, ürünler, satıcı mağazalar ve özel görsellere yer verebilirsiniz.

Anlık Anasayfa ve Kategori Yönetimi : Satıcılarına ait ürünleri, fırsat ürünleri, yeni gelen ürünler, indirimli ürünler olarak ayırabilirsin. E-ticaret sitenin vitrinine ürün çıkarabilir ve satışlarını artırabilirsin. E-ticaret sitenin anasayfa, vitrin bölümlerini dilediğin gibi kişileştirebilirsin.

Slider Banner Yönetimi : Banner ve reklam yönetim modülü aracılığıyla dilediğin ürünü veya kampanyayı sürekli değiştirebilirsin. Dilediğin ürünü dönemsel olarak veya standart olarak kontrol altında tutabilirsin. Reklam modülü aracılığıyla sağ veya sol bloklara istediğin formatta reklam bandı resim, gif gibi reklam kampanyaları yayınlayabilirsin.    

Farklı Ürün Gösterimleri : Ana sayfa ve kategori sayfasında, ürün listelemelerini zevkinize özel değiştirebilirsiniz. Ürün listelemelerinde farklı içerikler gösterebilirsiniz. Cihazlara göre gösterim adetleri belirleyebilirsiniz.

Sınırsız Sayfa Oluşturma : Sayfa içerik yönetimi ile e-ticaret sitene içerikler ekleyebilirsin. Eklediğin sayfaları Title, Keyword, Description sayfa etiketleme gibi SEO ayarlarıyla destekleyerek e-ticaret sitendeki her sayfayı ayrı ayrı optimize etmiş olursun. Sayfaların içeriklerini dilediğin gibi metin, resim, video olarak düzenleyebilirsin. E-Ticaret siteni aynı zamanda kurumsal web sitesi olarak da kullanabilirsin.        

İstanbul Ataşehir C2C Pazaryeri Yazılımı Satıcı Özellikleri

Satıcı Profil Alanı : Satıcının, görsel, tanıtım, toplam satış, toplam yorum ve yıldız gibi bir çok özelliği koyarak kendisinin tanıtımına olanak sağlayan özelliktir.                                    

Resim Boyutlandırma ve Sıkıştırma : Resimlerin otomatik olarak boyutlandırılması ve sunucuda alan kaplamaması adına otomatik olarak alanının düşürülmesine olanak sağlayan özelliktir.

Ürün Zoom Özelliği : Ürün görselini x2 kez zoom yaparak daha geniş ve detaylı boyutlarda kullanıcılarınız ile buluşturmaya olanak sağlayabilirsiniz.

Maksimum Fotoğraf Boyutu Belirleme : Fotoğraflarda maksimum bir dosya boyutu belirleyerek mağazalarınızın o boyutu aştığı zaman uyarı vermesini sağlayan özelliktir.

Site İçi Blog: Google seo optimizasyonunuzu desteklemesi adına, pazaryeri online satış platformunuza gerekli olan blogları, kategori bazlı ve akıllı url seçenekleri ile ekleyebilir ve işinizin geliştirilmesine olanak sağlayabilirsiniz. Bu sayede, Google aramalarında görünürlüğünüz artacaktır.

Haber Ekleme ve Yönetimi : Haber eklemenize olanak sağlayacak ve kullanıcılarınızın sizle ilgili olan haberleri okumasına olanak sağlayacak olan özelliktir.

Foto Galeri Yönetimi : E-Ticaret sitende foto galeri oluşturabilirsin, oluşturacağın foto galerisinde slayt gösteri yapabilirsin.      

Video Galeri Yönetimi : Videolarını kolayca ekleyebilirsin, videolar hakkında açıklama, etiketleme ve video hakkında resim ekleyebilirsin. Ayrıca farklı sitelerde yayınlanan videoların linkini ekleyerek videolarını basitçe e-ticaret siten üzerinden video galerinde yayınlayabilirsin veya ürünlere video ekleyebilirsin.  

Anket Modülü : E-ticaret sitende anket düzenleyebilir, anket sonuçlarını raporlayabilirsin.          

Özelleştirilebilir İletişim Formu : E-ticaret sitene iletişim formu ekleyerek kolayca ziyaretçilerin seninle iletişim kurmasını sağlayabilirsin. Ayrıca iletişim sayfasında konum haritası yayımlayabilir adresini kolayca tarif edebilirsin.         

Promotion Bar Gösterimi : E-ticaret sitenin üst ya da alt kısmında müşterilerine çeşitli duyuru ve tekliflerini iletebileceğin bir özelliktir.

Exit Offer : Müşterilerin e-ticaret sitenden çıkmak üzereyken sitede kalması için çeşitli teklifler sunabileceğin bir özelliktir.            

Reklam Modülü : Akıllı reklam modülümüz sayesinde, tarih bazlı açıp kapanabilen, kategori bazlı yönlendirilebilen sayfalar arası reklam””a olanak sağlar.

Ürün Resmi Filigran Özelliği : Filigran, görüntülerin üzerine kodlama yöntemi ile özel kodlar yerleştirir. Ürünlerinizin üzerine logo, metin getirebilir kopyalamayı önleyebilirsiniz.       

Ürün Durum Etiketleri : Ürünlerinize ikinci el, kargo ücretsiz, indirimli, tükendi, stokta var ve yok  gibi etiketleri dinamik olarak ekleyebilirsiniz. Bunun yanında toplam stok sayısını da gösterebilirsiniz.

İzin Verilen Fotoğraf Türlerini Belirleme : Pazaryeri sitenize eklenen dosya uzantılarını belirleyebilirsiniz. Örneğin jpg, png fotoğraflara izin ver gibi kısıtlamalar ile, yazılımınıza müdahale edebilirsiniz.

Otomatik Mail Şablonları : Hayalinizde ve aklınızda olan mail şablonunu IWEBSA Yazılım ekibi ile dizayn edebilir ve o şablon üzerinden kullanıcılarınıza toplu maili göndermeye olanak sağlar.

Satıcı Başvuru Sayfası : C2C pazaryeri sitenize satıcı olarak başvuru yapmak isteyenlerin kullanacağı başvuru forum sayfasıdır. Bu sayfa isteğinize özel tasarlanabilmektedir.              

Sınırsız Mağaza Oluşturma : C2C e-ticaret sitende mağaza açabilir, mağazalar üzerinde tam yetkiye sahip olursun. Ayarlar bölümünden mağaza tanımlarını yaparak ister ücretli mağaza oluşturabilir, ister ücretsiz mağaza oluştur seçenekleri ile mağaza talebi alabilirsin. Mağazalara özel komisyon tutarları belirleyebilirsin.     

Bireysel Mağaza Oluşturma : Vergi levhasına tabi olmayan satıcılar için bireysel mağaza oluşturabilirsiniz.

Satıcı Kontrol Paneli : Satıcıların kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapıp mağazalarını yönetebildiği ayrı ekran.

Özel Satıcı Sayfası : Her mağazaya için özel profil sayfası vardır. Bu alandan  yer alan özellikler: logo, banner, mağaza ismi, sosyal ikonlar, ürünler ve ilanlar, hakkımızda, foto galeri, hizmetlerimiz, iletişim bilgileri, iletişim formu, mağaza çalışma saatleri, mağaza oylama, takip et ve beğen ve mağazaya özel link.

Satıcı Profil Ayarları Özelleştirme : Satıcılar istedikleri bilgilerini profil alanlarına ekleyebilir.

Mağaza Adı Belirleme : Satıcıların mağazalarının adlarını belirleyebilme, güncelleyebilme ve düzenleyebilme gibi imkanlara olanak tanır.

Aynı Mağaza Adı Engeli : Mağazada marka ihlali yapan satıcıların adlarını engelleyebilirsiniz.

Satıcı Kategorilendirme : Satıcılara özel kategoriler açabilirsin. Örneğin İstanbul Ataşehir kategorisi açabilir İzmir'deki satıcı mağazaları bu kategoriye bağlayabilirsin.            

Satıcı Abonelik Ücreti : Dilersen satıcılardan aylık, yıllık veya belirleyeceğin sürelerde abonelik ücreti alabilirsin. Süresi dolan mağazalar otomatik olarak pasif duruma düşebilir.             

Satıcıya Özel Komisyon : E-ticaret sitenizde satıcılarınıza özel komisyon oranları belirleyebilirsiniz. Örneğin A satıcısı ile %15 komisyonla çalışırken, B satıcısı ile %20 komisyon oranı ile çalışabilirsiniz.

Satıcı Onay Sistemi : Satıcı başvurularınızı onaya düşürerek sizin onayınızdan sonra işlem yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Satış Kategorisi Tanımlama : Satıcılarınıza kategori sınırı getirebilirsiniz. Örneğin bir mobilyacı  sadece mobilyacı  ilanı ekleyebilir.

Satıcı Hesap İşlemleri : C2C e-ticaret yazılımlarında kredi kartı ile satış yapılmaktadır. Yapılan satış işlemleri ödeme kuruluşu altyapısı ile otomatik olarak belirlediğin komisyon oranları ile işlem yapmaktadır. Ödeme kuruluşu komisyon ücretlerini keser ve satıcıya sipariş tutarını gönderirken, senin hak etmiş olduğun komisyon tutarlarını da senin hesabına gönderir. Hesap işlemler bölümünden bu işlemleri takip edebilirsin.

Satıcılara Özel Duyuru Sistemi : Satıcı mağazalarına istediğin gibi duyurular yapabilirsin, yapacağın duyuruları sadece mağazaların görebilir.

Satıcılara Mail Gönder Özelliği : Satıcı mağazalara herhangi bir program kullanmadan doğrudan mail gönderebilirsiniz.

Satıcıya Rozet Atama : Satıcılarınıza onaylanmış satıcı, doğrulanmış satıcı şeklinde rozet atayabilirsiniz.

Satıcı Doküman Yükleme Özelliği : Satıcı üye olurken, gerekli olan belgelerin yüklenmesine ilişkin evrak yükleme alanı ile, ta ki istenilen evraklar yüklenene kadar, ekrana erişememe özelliği.

Ürün Admin Onayı : Mağazalar tarafından eklenen ürünlerin yayın öncesi admin yönetimine düştükten sonra, gerekli kontrollerin yapılması durumunda yayın onayına olanak sağlayan özelliği.

Sipariş Yönetimi : Tüm mağazaların siparişlerini kolayca yönetebilirsin, sipariş durumlarını müdahale edebilirsin.            

Sipariş Yazdırma : Gelen siparişlerin çıktısını alabilme ve yazdırma gibi bir çok özellik.

Satıcı Kargo Yönetimi : Mağazaların, ücretli, ücretsiz, belirli bir tutardan sonra ücretsiz, belirli bölgelere, ücretli veya ücretsiz, kargo takibi gibi birçok işlemi kargo yönetimi ile kolayca yapabilirler.

Sipariş Not Ekleme Özelliği : Satıcı mağazaların gelen siparişlerine sipariş notu ekleyebilir, siparişleri ile ilgili bilgilendirme notları yazabilirler. Sipariş notları yalnızca ilgili satıcı mağaza ve sen görülebilirsin.

Hediye Ürün Özelliği : Satıcı ürününe hediye ürün ekleyebilir. Örn: A ürününü alana B ürünü hediye

İndirimli Ürün Özelliği (Çapraz Satış) : Satıcı ürününe indirimli ürün ekleyebilir. Örn: A ürününü alana B ürünü indirimli.

3 Al 2 Öde Özelliği (Çapraz Satış) : Satıcı ürününün adet alımına göre bedava ürün özelliği. Örn: Ürününden iki adet alana üçüncüsü bedava.              

İstanbul Ataşehir B2C – C2C Pazaryeri Yazılımı Çözümlerinde Hangi Alt Yapıyı Kullanıyorsunuz?

B2C – C2C pazaryeri yazılımı çözümlerinde, tamamen kendi alt yapımız olan İstanbul Ataşehir IWEBSA YAZILIM alt yapısını kullanmaktayız. Kullanmış olduğumuz alt yapı neticesinde, işleriniz büyüdüğü zaman dahil, gelişim sağlanmasına olanak sağlayarak, ömürlük yazılım alt yapıları ile, İstanbul Ataşehir IWEBSA Yazılım ve Pazaryeri Yazılımları A.Ş. ile bu yazılımın gelişimine olanak sağlıyoruz. Yazılımlarımızda kesinlikle ama kesinlikle, wordpress, joomla, opencart alt yapısı kullanmıyoruz ve bunlarda sözleşmelerde yer almaktadır. Wordpress gibi yazılımların sizler için oluşturacağı dezavantajları önceki azımızdan inceleyebilirsiniz.

İstanbul Ataşehir B2C – C2C Pazaryeri Yazılımı Kaç Para? B2C – C2C Pazaryeri Yazılımı Fiyatı Ne Kadar?

B2C – C2C Pazaryeri Yazılımının fiyatlarının, kaç para olduğunu ve ne kadar olduğunu merak eden kullanıcılarımız için, sizlerin istemiş olduğu özelliklere göre tabi ki de değişkenlik göstermektedir. Ama bugün bir B2B veya C2C Yazılım yaptırmak istiyorum diyen kullanıcılar için, ortalama sıfırdan kodlamalı özel yazılım geliştirme bedeli, anahtar teslim yazılım çözümleri ile 100.000-300.000 Türk Lirası arası değişkenlik göstermektedir. Bu fiyatlar, sizlerin bizden istemiş olduğu özelliklere göre değişmekte olup, sizin için özel olarak yazılacağı ve bir sene teknik destek verileceği hesaplar baz alınmaktadır. Aslında sizler sadece bir yazılımı değil, firmanız için ilerleyen süreçte büyümeye olanak sağlayan bir şirketin 1 senelikte bilgi işlem teknik desteğini satın almaktasınız.

 
İstanbul Ataşehir B2C – C2C Pazaryeri Yazılımı Mobil Uygulaması Kurmak İstiyorum. Mobil Uygulama Yapıyor Musunuz?

B2B – C2C pazaryeri mobil uygulaması kurmak istiyorum, diyen kullanıcılarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır ve bizlere sıklıkla B2C – C2C Pazaryeri Mobil Uygulaması Kurmak İstiyorum firma ve şirketlere evet yapıyoruz diye cevap veriyoruz. B2C – C2C IOS Mobil Uygulaması ile Android Mobil Uygulamasını anahtar teslim bir şekilde kurarak, bunların IOS ve Android Developer Hesaplarını açıp, sizler için mobil uygulamalarınızı yayınlıyoruz. İstanbul Ataşehir de faaliyet gösteren IWEBSA, bütün projelerinde olduğu gibi, mobil uygulama projelerinde de sizlere anahtar teslim pazaryeri ve e-ticaret yazılımının kolaylığını sunmaktadır.

İstanbul Ataşehir B2C – C2C Pazaryeri Sitesi Kurmak İçin Nereden Başlamam Lazım?

Öncelikle c2c pazaryeri sitesi kurmak için, en güvenilir c2c pazaryeri üreten yazılım şirketlerini belirlemeniz gerekmektedir. Çünkü bu işte her şeyin başı, c2c pazaryeri yazılımı yaptırmak ve bu yazılımın size özel olmasını garantilemektir. C2C – B2C pazaryeri sitesi kurmak ve Trendyolsahibindenn11hepsiburada gibi site kurmak için ve bu sitelere rakip olmak için, öncelikle yazılımınızın son derece özgün, size özel ve kaliteli bir alt yapı ile üretilmiş olması gerekmektedir. Size özel yapılmamış hiçbir alt yapı, sizin bu firmalar ile ileriki süreçte rakip olmanıza olanak vermeyecektir. Yazılımınız ile ilgili anlaşma yapıldıktan sonra İstanbul Ataşehir ve Türkiye’nin en güvenilir ve iyi yazılım şirketi olan IWEBSA Pazaryeri Yazılımları A.Ş. ile birlikte yazılımınızın üretimine başlanacaktır. Bundan sonraki aşamalarda ise, yazılımınız ile ilgili sıklıkla yapılacak olan toplantılar neticesinde, yazılımızın en yakın zamanda sonuçlandırılacak ve tarafınıza teslim edilecektir.

B2C – C2C Site Kurmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Türkiye’nin en güçlü ve güvenilir pazaryeri sitesi üreticisi IWEBSA Yazılım resmi internet sitesine hoş geldiniz. Günümüzde pazaryeri siteleri çok ciddi rövanşta olan birer platform haline geldi. Hemen hemen herkes pazaryeri sitelerinden alışveriş yapıyor ve bu şekilde, güncel olarak herkes sanal Pazar içerisinde ekmek yiyor. Peki pazaryeri siteleri nedir? Bu sorulara yanıt bulacağız. Şirketimiz, Türkiye’de müşteri odaklı çalışan ve özel projeler geliştiren en güvenilir yazılım şirketlerinden birisidir. Özel algoritmalar ile, sahibinden.com, hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.com tarzı site kurdurmak istiyorum diyen pazaryeri yatırımcıları için, çok büyük olanaklar ile özel olarak sıfırdan pazaryeri yazılımları yapmaktadır.

Bilindiği üzere, sahibinden.com, hepsiburada.com, n11.com ve trendyol.com tarzı siteler Pazar yeridir. E-ticaret yapıları vardır ama e-ticaret sitelerinden onları ayıran en büyük özellik, aynı pazarlardaki ve çarşılardaki gibi, dijital dükkanlar vardır ve son kullanıcılarda o dijital dükkanlardan alışveriş yaparlar. Alt yapılarında GET sistemi vardır. Yani GÜVENLİ E-TİCARET sistemi ile, müşterilerin aldığı ürünlerin ödemeleri havuzda tutulur, sonraki aşamada ile, ürün satıcı tarafından kargoya verildi zaman, ÜRÜNÜMÜ ALDIM ,SAĞLAMDI BUTONUNA TIKLANINCA, satıcıya ödeme geçer. Tabi ki bu yapıdan da yola çıkarak hareket edecek olursak, pazaryeri (B2B - B2C - C2C - C2B) oldukça karmaşık ve düzgün çalışan algoritmalar ile oluşturulmalıdır. Yani ben Pazaryeri Sitesi Yaptırmak İstiyorum deyip, wordpress, joomla gibi siteleri yapıp sizlere satmaya çalışan firmalar